Milijana (21) i Milojko (74) zakazali svadbu, saopštili tačan datum kada će reći sudbonosno “da”
April 18, 2024

Milijana (21) i Milojko (74) zakazali svadbu, saopštili tačan datum kada će reći sudbonosno “da”

2 min read

Kontroverzni ljubavni par iz Pilatovića, Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) uživaju u “popularnosti” koju im je doneo rijaliti šou program “Parovi”, a uživaju i u činjenici da će se uskoro venčati.

Bez obzira na to što je razlika u godinama između njih 53, par je odlučio da se venča, i to već u septembru.

– Svadba je 7. septembra, nismo menjali datum. Trebalo je da menjamo salu, datum, ali to je sve ostalo tako. Znači, zvanično je, 7. septembar, sala u Požegi! Spremamo se, uzbuđeni smo – rekla je Milijana za Hepi.

Podsetimo, ovaj par bez blama je isticao šta sve vole da rade jedno u drugom u krevetu, pa je tako Milojko priznao da njegovu dragu “pali kad je udara po guzi”.

Milijana Bogdanović, Milojko Božić

Milijana Bogdanović i Milojko Božić, Foto: Marko Jovanović

 Volim poze u kojima muškarac dominira. Uzbuđuje me kada me Milojko šljepne po guzi. Poželim ga čim ga pogledam, toliko mi je dobro sa njim – izjavila je Milijana, pa dodala da ga zavodi – golotinjom.

– Dovoljno je da se istuširam i gola izađem iz kupatila. Nisam u fazonu da nosim haltere i seksi veš – rekla je ona.

 Dovoljno je da pređem rukom preko njenog stomaka i da poželi seks – kaže Milojko.

 Milijana voli da je udaram po guzi! Kad je reč o pozama omiljena nam je otpozadi. Voleo bih i od napred, ali ne mogu. Zbog operacije srca ne smem misionarsku pozu – ispričao je on za Indormer, napominjući da nikada nije pio lekove za potenciju.Play Video

– Baš nikada? Čudno mi je to. Često ga pitam za to i kaže da nije. Milojko je pitao kardiologa koji ga je operisao šta da radi ako dole zakaže. On mu je rekao da bi u tom slučaju smeo da uzme 50 mg ‘vijagre’ nedeljno. Ipak, plašim se da bi to moglo da smeta njegovom srcu – izjavila je Milijana.

– Ako zatreba, zbog nje bih popio ‘vijagru’ i otišao srećan u raj – nadovezao se Milojko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!