Miljana imitrala Lunu, bacala se i vrištala: “Narod je naseo na njenu patetiku i glumu”
May 28, 2024

Miljana imitrala Lunu, bacala se i vrištala: “Narod je naseo na njenu patetiku i glumu”

2 min read

U emisiji “Narod pita”, u kojoj je ovog četvrtka gostovala Miljana Kulić, puštena je žestoka svađa Lune Đogani i Miljane zbog Slobe Radanovića, u kojoj je Miljana rasplakala pobednicu Zadruge 2.

– Moje mišljenje o situaciji se nije menjalo. Naravno da je Sloba najviše kriv zbog svega, a da je Luna dozvolila sebi da se upusti u sve to. Ajde što je ona pogrešila, ali osećam ogromnu gorčinu kad vidim da ju je majka u svemu podržavala. Mene bi se majka odrekla i u novinama i na televiziji, ne bi rekla: “Bravo Miljana, zaljubila si se”. To je super za rijaliti, ali Kija je zaslužila pobedu – komentarisala je Miljana.

– Sloba je namagarčio i jednu i drugu. Sloba i Mirko Gavrić neka slobodno podnesu tužbu protiv mene, gledaoci znaju da ja ne lažem. Sloba Radanović je biseksualac, Mirko Gavrić je klasičan gej! – izjavila je, pa nastavila.

Miljana Kulić

Svađa Miljane i Lune u Zadruzi 2/Printskrin: TV Pink

– Sloba se oženio za Kiju kad se povela priča o tome da on i Mirko Gavrić imaju nešto, pa je odmah Mirko oženio Gagu. Posle se u Zadruzi prao. I Gaga je ostavila Mirka preko noći, uverila se da je gej. Budi ono što jesi, niko te neće osuditi! Mirko i Sloba su loši ljudi, kao i Luna. Ona je za mene đubre od čoveka, a njena majka đubre na kub zato što je podržala sve to! Majka je ista kao ona, čim je podržava u tom bludu i nemoralu – poručila je Miljana.

Miljana Kulić

Miljana Kulić/Printskrin: TV Pink

– Luna je jedna obična patetičarka – rekla je Miljana, pa počela da imitira Lunu dok je preživljavala nervni slom, što su gledaoci često imali priliku da gledaju u drugoj sezoni Zadruge.

 Čista patetika i gluma na koju je naš narod naseo – rekla je, a publika u studiju je vrištala od smeha.

Pogledajte snimak:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!