Miljana Kulić prijavila oca Sinišu za navodno psihičko zlostavljanje
June 15, 2024

Miljana Kulić prijavila oca Sinišu za navodno psihičko zlostavljanje

2 min read

Miljana Kulic prijavila je svog oca Sinišu Kulića jer je on navodno psihički zlostavljao i maltretitrao nju i njenog sina Željka Kulića, piše Srpski telegraf. Kako navodi ovaj list, Kulićeva je u izveštaju navodno navela da se 7. 8. u 18.10 vraćala kući sa sinom i dadiljom Klarom i da ju je navodno Siniša napao.

– Ja sam sa dadiljom Klarom i sinom Željkom oko 17.15 otišla da ispratimo mamu do pumpe jer je mama otišla autobusom na more. Kada smo se vratile kući oko 18.10, Siniša je otvorio prozor, počeo je meni nešto da viče, ali ga nisam čula šta tačno. Kasnije sam čula da me je vređao rečima: ” Stoko, nesposobna si, luda si, ceo svet zna da si luda.” Dok sam držala dete u rukama, Siniša me je više puta pljunuo kroz prozor, onda je krenuo da viče i na Klaru, pitao je šta će ona tu. Klara je od mene uzela dete jer sam se mnogo uznemirila i otišla sam iza kuće da telefonom pozovem mamu da obavesti policiju – navela je Miljana i nastavlja.

– Dok je Klara sedela se detetom na klupi, on joj je prišao, počeo je da viče pred detetom i pomerao je klupu na kojoj je sedela sa bebom. Dete se od plakanja zacenilo, prebledelo je. Onda sam ja počela da zovem taksi jer sam bila u rastrojstvu. Siniša je oteo dete Klari iz ruku, a dete je i dalje vrištalo. Nakon toga je Siniša sa detetom jurio Klaru kako bi je izbacio iz dvorišta. U jednom momentu, dok sam čekala taksi, krenuo za nama i počeo je da viče. Dete je sve vreme plakalo. Napominjem, prilikom izlaska na kapiju Siniša me je uhvatio rukom u predelu desne ruke i od toga sam dobila modricu – stoji navodno u Miljaninoj izjavi, a prenosi Srpski telegraf.

Miljana Kulić

Miljana Kulić Printskrin: TV Pink

– Ja živim u Nišu u porodičnom domu sa Sinišom, majkom Marijom, sestrama Tijanom i Anom i sinom Željkom. Kuću sam pre godinu dana iz temelja lično ja renovirala, uložila sam oko 150.000 evra u kuću, za šta imam i račune, a sada preživljavam haos u njoj – istakla je navodno Miljana.

Pisanje ovog lista potvrdila je Miljana.

– To što se piše, to se stvarno desilo. Ne mogu sada da pričam, jer obavljam neke bitne poslove, nazovite me kasnije – rekla je Miljana za Pink.rs

Siniša Kulić je demantovao ove navode.

– Ne želim da pričam o tome. Ne razmišljam o tome uopšte. Niti me zanima niti mi interesuje više šta Miljana radi – rekao je Siniša Kulić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!