MILJANA KULIĆ STALA PRED KAMERAMA NA VAGU Za obrok jela 5 SENDVIČA, PALAČINKU i PICU, dogurala do 105KG, a evo koliko je sad TEŠKA i sta sada
February 27, 2024

MILJANA KULIĆ STALA PRED KAMERAMA NA VAGU Za obrok jela 5 SENDVIČA, PALAČINKU i PICU, dogurala do 105KG, a evo koliko je sad TEŠKA i sta sada

2 min read

Miljana Kulić imala je 105 kilograma, nakon smanjenja stomaka medicinskim zahvatom smršavila je tonu kilograma, a kako trenutno priča, izgubila je 50 kilograma.

Tačnije, Miljana je bila gost Ognjena Amidžića u emisiji “Amidži šou” i na tom događaju su je svi pohvalili koliko joj je bolje izgledalo u odnosu na prethodno.

– Izgubio sam pedeset kilograma, moram da palim da se zategnem. Imam fenomenalnu konstituciju – rekla je Miljana.

Miljana je tada ostala na vagi ispred svih koja je pokazala da ima 70 kilograma.

Miljana Kulić
Fotografija: PRINTSCREEN
Miljana Kulić otkrila je da nakon izlaska iz nescenarističke TV drame čeka medicinski zahvat. Konkretno, kako je navela, Kulić će ići kod specijaliste plastike, da pažljivo eliminiše biopolimer na njenim usnama, što je proaktivno pokušavala da popravi, ali bezuspešno.

Kako bi bilo da vam savjetujemo da je Miljana, nakon što je dostigla 105 kilograma, otišla na stomačni zahvat, nakon čega je jedva dočekala.

– Doručkovao sam pet sendviča i topli kolač sa kremom, za ručak sam jeo pastu i dve kriške torte, a za večeru celu picu! Trenutno mi je dovoljno 150 grama mesa – rekla je ranije i pohvalila se da je za 90 dana izgubila 27 kilograma.

Miljana Kulić
Fotografija: PRINTSCREEN
– Nakon smanjenja želuca, jeo sam tek pripremljenu hranu, razne supe i kompote. Trenutno jedem meso, ali po 150 grama, ne više. To mi je dovoljno. Jedem komad piletine ili ribe i to me pokreće iz dana u dan. Pazim na to da bih trebao paziti na svoju rutinu ishrane do kraja života, ali ne bih se uznemiravao. Moram da poslušam sva uputstva specijaliste na osnovu toga da ću, ako ne, sebi napraviti težak problem.

MILJANA KULIĆ OVO JEDE

Doručak: jogurt i žitarice

Ručak: Pileće belo meso i zelje

Večera: povrće sa roštilja

Kaskaderski savjet: Pokušajte da ne pretjerujete s količinom hrane kako ne biste razmišljali dvaput o tome kasnije.

kurir.rs/informer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!