Miljana napala Janjuša i u lice mu rekla zašto mu nije čestitala na pobedi, on joj poručio da je zla
April 16, 2024

Miljana napala Janjuša i u lice mu rekla zašto mu nije čestitala na pobedi, on joj poručio da je zla

2 min read

Budući da se povela rasprava oko toga ko je imao najbolji, a ko najgori nastup, došlo je do svađe između Miljane Kulić i Janjuša koji je odneo pobedu, ali mu njegova kuma nije čestitala na tome.

– Ovde imam kineske kopije Mikija Đuričića, ali kasnije ćemo o tome – počela je oštro Miljana.

– Kumo, dokazala si sad koliko si zla i podmukla. Toliko si ljubomorna, ti si zla, ženo Božija. Ovo pokazuje ko si ti, a ne ko sam ja. Tebe vole novinari, ja to poštujem, ali je narod odlučio ko će pobediti. Ovde smo pobedili nas troje, ne samo ja – rekao je Janjuš, a Miljana je dodala kako ga nijednog trenutka nije imenovala ni u čemu.

Miljana Kulić, Janjuš

Miljana i Janjuš se raspravljaju/Printskrin: TV Pink

– Pustite me da me osudi narod. Da pokažem sujetu, ljubomoru… Ja znam da Gagi Đogani ima isti honarar kao ja, može ceo rijaliti da ne progovori nijednu rečenicu, izaći će s isto novca koliko i ja – pričala je Miljana, pa nastavila.

– Ja znam koga narod najviše voli i za koga najviše glasa. Znam da bih bila izglasana u anketi, znam koliku podršku imam. Mislim da sam oštećena, da moja podrška nije glasala maksimalno koliko može.

– Šta smo ti mi krivi u ovoj situaciji? – pitao ju je Janjuš.

 Ništa. Nisam ti čestitala, jer nisi ni ti meni!

Miljana Kulić, Janjuš

Marko Janjušević Janjuš/Printskrin: TV Pink

– Misliš da sam ja ljubomoran? – upitao je Janjuš.

– Bolje je iskreno nečestitanje, nego lažno čestitanje. Nije mi se dopao vaš scenski nastup ni pevanje, apsolutno ništa! Kažem uvek svoje mišljenje, iskrena sam. Verujem da su ljudi pljuvali po televizoru, jer ja nisam pobedila. Sve osim prvog mesta u rijalitiju će za mene biti veliki neuspeh – zaključila je Miljana.

Pogledajte snimak:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!