Miljana počela priču o porodičnom nasilju, Marija pobesnela i otkrila šta se krije iza toga
April 23, 2024

Miljana počela priču o porodičnom nasilju, Marija pobesnela i otkrila šta se krije iza toga

2 min read

Kulićke su istakle da su ih pogodile netačne informacije koje su se pojavile o njima, a novinar Marko Đedović otkrio je da ga je upravo Miljana pozvala i sama ispričala da ona i njena majka trpe nasilje od strane njenog oca Siniše Kulića

 Mene niko ne može da maltretira! Miljana će u besu da ti kaže sve i svašta. Ima 25 godina i možda joj je nekad bilo zanimljivo da se nešto napiše o njoj – usprotivila se Marija.

– Miljana, jesi li mi rekla da vas Siniša maltretira?! Klara dala izjavu! – upitao je Marko Kulićevu.

Miljana Kulić, Marija Kulić

Marija Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

– Sve što sam ti rekla je istina. Tata je isterao Klaru, i onda sam se ja posvađala sa ocem i naljutila na njega, jer nisam htela da ostanem potpuno sama. Onda me je Klara nagovorila da prijavim oca. Sve što si napisao je istina – rekla je Miljana.

 Ja ne mogu da ti objasnim… Znaš šta je za Miljanu maltretiranje?! Kada dođe Siniša i kaže: “Šta si obukla tu kratku suknju, prestani više da jedeš”. Onda ispada da je i ja maltretiram, kažem joj ovde da je maloumna, sve i svašta – odbrusila je Marija Marku.

– Tukla sam je dok je bila mala svaki drugi dan, Sniša nije, mislila sam da može da se prevaspita.

Siniša Kulić

Siniša Kulić, Foto: Telegraf

U razgovor se umešala i Saška Karan koja je otkrila da joj je Miljana ispričala slične stvari kao i Marku, međutim, Kulićeva je sve negirala.

Kako je izgledala ova situacija pogledajte u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!