Miljana priznala da je slala Zoli pare pre Zadruge, Marija pobesnela i plakala kao kiša (VIDEO)
April 17, 2024

Miljana priznala da je slala Zoli pare pre Zadruge, Marija pobesnela i plakala kao kiša (VIDEO)

1 min read

Ne bih pričala o toj osobi. Bora i Nina su mi rekli da su me zezali, međutim ja sam saznala neke druge stvari koje ja neću da iznosim ovde. Zaklela sam se da je ta priča završena. Mi imamo žurke i ja svašta čujem ovde. Sve moje suze sam bacila. On nije vredan pomena, ni mojih suza. Slobodna sam devojka. Sve sam uradila, čak sam mu i pare poslala, bilo mi ga je žao – rekla je Miljana, a Mariji Kulić je teško palo to što je njena ćerka slala novac Zoli:

– Sram te bilo. Znala sam da je nešto uradila. Ja bih najviše volela da je istina ono što je rekla o njemu, ne mogu da verujem šta slušam, od deteta uzimaš i njemu daješ – rekla je Marija Miljani.

– Ja sam se sažalila na tešku priču. Plakala sam kada sam čula da je potreban novac toj nekoj ženi. Ima sličnu priču kao moj Željko. Ja ne bih smela da lažem za takve stvari. Više mu neću davati. Uslov je bio da budemo zajedno, da on uđe ovde. Kad sam čula da je žena bolesna, poslala sam. Verovala sam mu do dana današnjeg, zaklela sam se, neću ni da ga čujem, ni da ga vidim, kraj – rekla je Miljana.

Pogledajte snimak:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!