Miljana zbog novca nasamarila čitavu naciju: Trudnoća i kiretaža su lažni, sve je izmislila
April 23, 2024

Miljana zbog novca nasamarila čitavu naciju: Trudnoća i kiretaža su lažni, sve je izmislila

2 min read

Sve bi to bilo u redu, da se nije podigla ogromna prašina ko je zapravo potencijalni otac Miljaninog djeteta, budući da se ona sama više puta izjašnjavala da je tokom prethodna tri mjeseca imala odnose sa svojim sadašnjim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, ali i sa drugim muškarcem. Kulićeva je uprkos svemu odlučila da abortira, a portal Republika.rs došao je do frapantnih saznanja u vezi s Miljaninom trudnoćom.

– Kulićeva je u petak nešto poslije 12 časova stigla u Klinički centar Niš, vidno uznemirena, kako bi uradila zakazani abortus. Bila je i uplakana, a nakon što se javila na šalteru, izašla je u dvorište kako bi popušila cigaretu i pokušala da se smiri – pisalo se u medijima, međutim izvor koji je otkrio sve u vezi s Miljaninom trudnoćom tvrdi za portal Republika.rs da je sve dio njene igre i da je u pitanju samo dobar scenario kako bi sebe dovela do još veće popularnosti i zaradila ogromnu svotu novca.

– Miljana jeste viđena pomenutog dana u Nišu ispred bolnice, ali kada je ušla unutra ne bi se moglo reći da joj je išta falilo. Ona je došla na običan rutinski pregled kod svog ljekara, vjerovatno kako bi provjerila da li joj je sve u regularnom stanju, jer ipak se ne tako davno porodila. Međutim, bukvalno poslije petnestak minuta izašla je napolje kao da se ništa nije dogodilo, a kamoli abortus – tvrdi izvor koji se tog dana našao na licu mjesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!