Mina doživela nervni slom zbog Maje i Vladimira, razvalila vrata, njemu umalo razbila flašu o glavu
April 16, 2024

Mina doživela nervni slom zbog Maje i Vladimira, razvalila vrata, njemu umalo razbila flašu o glavu

2 min read

Ova “izdaja” Minu je jako pogodila, pa je počela da baca i lomi stvari po imanju.

Nakon što je skoro pa došlo između poljupca između Tomovića i Marinkovićeve, Mina se osamila i otišla da tuguje u pabu, a potom su Janjuš i Tomović otišli do paba da pokušaju da izglade odnos sa njom.

– Ti si taj koji je potencirao sve ovo između njega i Maje – vikala je Mina na Janjuša.

 Ma šta sam ti ja kriv, bre?! – zapitao je Janjuš.

– Gledaj ovo što mi je napravila, izgrebala me po leđima! – žalio se Vladimir.

Mina je u jednom trenutku poludela i van sebe počela da vrišti.

– Znaš da me ovo boli, znaš da sam zaljubljena u tebe! Zašto mi ovo radiš, ti namero radiš sve da bi imao rijaliti igru. Mogao si da me pustiš da se ohladim. Sve me ovo boli, jako me boli razumi me! – vrištala je Mina.

Mina Vrbaški, Vladimir Tomović

Mina nije želela da priča ni sa kim, Printskrin: Dailymotion

Nakon sloma koji je doživela i svađe u pabu, Mina je pobegla od svih i osmaila je u rehabu, gde od plača nije mogla da dođe sebi. Za njom su odmah dotrčali Iva, Tomović, Janjuš i Stefan Karić gde su se opet posvađali, nakon čega je ona pokušala  da razvali vrata i napusti imanje.

– Nemoj da budeš takva! Šta je ovo? Nemam više živaca i razumevanja! Moji su u pravu, treba da se sklonim! Podigao sam je i šta? Da li je to razlog? Ženo, sredi se! Ovo može samo jednom sa mnom da uradiš! Ja ovo da namerno radim, tamo bih bio”, rekao je Vladimir i dodao:

– Ovo da trpim ja? Umesto da se veselim! Ma beži bre, tamo… Sutra će da dođe i da se izvinjava.

– Svi izađite napolje! Ti mene povređuješ! Ja ti iskreno govorim! Praviš najgore od mene! Ti si taj koji se igra! Ti ovo radiš namerno! Pusti me samu! Molim te! Šta se ljubiš sa njom? Ona to meni namerno radi – vikala je Mina.

Tomović je kasnije nakon burne rasprave koje je imao sa Minom, utehu našao u zagrljaju i krevetu Ivane Krunić. Njih dvoje završili su u istom krevetu, pod istim pokrivačem, jadajući se o svojim ljubavnim problemima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!