Nadežda se odjednom pojavila u Zadruzi i pokazala kako izgleda u sedmoj nedelji trudnoće
April 16, 2024

Nadežda se odjednom pojavila u Zadruzi i pokazala kako izgleda u sedmoj nedelji trudnoće

1 min read


Nadežda Biljić uključila se u televizijski program rijalitija Zadruga, a ono što su svi primetili jeste da pevačica blista u trudnoći.

Suzana Ćubela, bila je na razgovoru sa Drvetom mudrosti gde se rasplakala zbog toga što joj smeta kako je doživljavaju učesnici.

– Kako sam priznala da sam gej, tako imam osećaj da me svi izbegavaju, kao da sam bolesna. Svi me povezuju sa nekim devojkama, govore da sam se zaljubila u gotovo sve učesnice, a ja nisam našla ni jednu osobu s kojom bih se družila. Kojoj god da priđem, svaka misli da sam zaljubljena pa me izbegavaju – kroz suze je govorila Ćubela u Rajskom vrtu, a Drvo joj je potom dalo mogućnost da pronađe pare ako želi da dobije telefonski poziv, što je ona i uradila.

Suzana se potom čula sa drugaricom Nadeždom Biljić, koja joj je poručila da ne sme da klone duhom i da ne treba nikome da se pravda, jer su onda ljudi još gori.

Nadežda i Suzana

Nadežda i Suzana, Printskrin: TV Pink

Pored podrške drugarici, Nadežda je rekla i kako ulazi u sedmu nedelju trudnoće, kao i da je Suzanu pozdravio i Tomislav Toma Panić.

– Ja sam dobro, ulazim u sedmu nedelju. Treba opet da idem na kontrolu. Toma te pozdravlja – rekla je Biljićeva.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!