Nadežda se tajno videla sa Tomom nakon incidenta? Isplivali svi detalji susreta
June 15, 2024

Nadežda se tajno videla sa Tomom nakon incidenta? Isplivali svi detalji susreta

3 min read

Odlučila je da se vidi sa njim i da popričaju o svemu u četiri oka – kaže dobro obavešten izvor

Nadežda Biljić i Toma Panić navodno su se sastali u strogoj tajnosti i priznali jedno drugom da se vole i dogovorili se da će se viđati. Nakon što ju je maneken koga je upoznala u rijalitiju “Zadruga” navodno brutalno pretukao prošle nedelje u njenom stanu, podigla se velika prašina, a slučaj je došao i do policije.

Toma je istog dana priveden na saslušanje, na kom je proveo nekoliko sati. On je tada dao izjavu da ga je Nadežda udarila flašom u glavu, te da je morao da je odgurne i ona je pala preko stola, pa je tada zadobila povrede. I pored batina, skandala, policije i pola estrade koja je Nadeždi pružila podršku, oni su se videli proteklog vikenda.

Nadežda Biljić

Nadežda Biljić, Foto: Milena Đorđević

– Nadežda je poznata kao plahovita, voli da drami i paniči, a vrlo često i nema toliko razloga za takvim stvarima. Ne sumnjamo da je nju Toma zaista izudarao, ali ne toliko koliko je ona predstavila kada se pojavila u javnosti. Da jeste, ne bi prešla preko svega. Iako se zarekla da mu se nikada u životu više neće javiti, Nadežda i Toma su se videli. Njega je grizla savest, nije mu bilo dobro zbog toga što je napravio, zna da ga Nada voli, zna da je iskrena i da je bila rešena da prihvati sve njegove vrline i mane. Plakao je dve noći, pio je i dozivao njeno ime. Kajanje i griža savesti navele su ga da okrene njen broj. Iako prvo nije htela da mu se javi, kada joj je posalo fotografiju na kojoj plače, Nadežda se totalno slomila. Onda su se čuli i plakali zajedno sat vremena. On ju je molio da se vide, da izglade stvar. Nakon sati i sati ubeđivanja, poklekla je – ispričao je dobro obavešten izvor.

Pevačica navodno nije mogla da ostane imuna na Tomine suze.

– Emocije su bile prejake. Odlučila je da se vidi sa njim i da popričaju o svemu u četiri oka. On ju je sačekao kod druga u stanu. Jedno vreme su se samo grlili i plakali. Nisu ništa pričali. Onda je Toma molio da mu oprosti, ljubio je i plakao. Obećao je da će joj se iskupiti za sve i da će joj biti najbolji momak na svetu i najveća podrška ako pristane da pređe preko batina koje je od njega dobila. Kako je slaba na njega, a veoma emotivna i luckasta kada se zaljubi, ona je pristala. Ipak, Tomi je postavila uslove. Nema više alkohola, nema izlazaka, gledanja u druge devojke, agresivnog ponašanja i nema javnog vređanja. Ne želi da je osude svi oni ljudi koji su joj pružili podršku u momentu kada je dobila batine. Ona želi da njihovo viđanje bude u strogoj tajnosti – nastavlja izvor.

Tomislav Toma Panić

Toma Panić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pevačica je potvrdila navode da je Panić pokušao da stupi u kontakt sa njom.

– Možda je i pokušao… S njim mogu samo uz obezbeđenje da se vidim. Neka je u depresiji, neka plače… I ja sam plakala. Ja ga ne mrzim, ne mogu emocije da prestanu preko noći – bila je zagonetna Nadežda, dok Toma nije odgovarao na pozive novinara

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!