Nadežda snimljena kako pijana jedva hoda ulicom!
April 21, 2024

Nadežda snimljena kako pijana jedva hoda ulicom!

2 min read

Nadezda Biljic ponovo je popila više nego što je trebalo, pa se na snimku, koji je objavila izvesna devojka, pevačica tetura i jedva stoji na nogama.

Devojka, verovatno Nadeždina drugarica, govori joj da se drži bele linije i hoda pravo, a Biljićeva joj odgovara da ne može.

Potom, okreće se i jedva uspeva da se zadrži, a da ne padne.

Podsetimo, Telegraf JETSET ekskluzivno je u martu 2018. pisao da je Nadežda bila na odvikavanju od alkohola.  Ona je, nakon psihičkog i fizičkog zlostavljanja od bivšeg dečka završila je na lečenju od alkoholizma.

–  Kada su započeli zajednički život Nadežda je jako puno zarađivala, pa je bilo i novca za njegov porok, koji je počeo sve češće da koristi. Kada je sve otišlo predaleko, počeo je da joj brani da peva, da izlazi iz kuće. Znao je da je prebije i to samo zato što mu se nije svideo ton kojim mu se obratila. Jednog dana rešila je da pobegne i da se vrati kod svojih roditelja u Valjevo. E, tada je nastao pakao – rekla nam je tada pevačicina bliska drugarica.

Nadežda Biljić

Nadežda Biljić, Foto: Nikola Tomić

– Nadežda je danima bila u depresiji, pa je iz dana u dan zbog propale ljubavi i trauma koje je vukla iz loše veze, počela da pije. Vratila se poslu, ali na svakom nastupu je bila pijana, pa je posao ponovo opao jer je gazde nisu htele u takvom stanju. Znala je da bude jako agresivna, dok jednog dana nije nasrnula na svoju majku, kada je samostalno rešila da ode na lečenje. Bio je to mučan period njenog života. Terapije sa psihologom, odlazak na kliniku, lekovi koje je uzimala. Cela porodica je bila uključena u njeno lečenje. Polako je počela da se vraća poslu, da izlazi, tada je našla i onog dečka Dušana, prijavila se na Pinkove zvezde… Ima ona posledica i danas što se i vidi, ali da nije sama raskrstila u svojoj glavi i rešila da ode na lečenje, ko zna šta bi danas bilo sa njom – završila je Nadeždina drugarica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!