“Najbolji drug mog momka mi se mnogo sviđa”
April 19, 2024

“Najbolji drug mog momka mi se mnogo sviđa”

2 min read

“Najbolji drug mog momka mi se mnogo sviđa. Izuzetno je bogat, vozi R8, ono baš opasan tip. Dugo sam pokušavala da ga “obradim”, nametala se, zavodila ga i tako to ali nije nešto obraćao pažnju, vjerovatno zato što sam djevojka njegovog druga.

Nisam mogla više da čekam, prošli vikend sam iskoristila to što je moj momak bio u Bosni nekim poslom i pozvala sam njegovog druga da izađemo na piće, PRIJATELJSKI :).
Bilo mi je čudno jer je na prvu pristao i otišli smo u jedan restoran nadomak Zagreba. Večerali smo, ispijali neko skupo vino, ma fantastično je bilo, a kada mi je dao ključeve sobe koju je već bio iznajmio bila sam presretna.

Rekao mi je da odem u sobu, da se pripremim i da ga čekam. Trčećim korakom sam se popela, istuširala i namjestila se na krevetu. Čekala, čekala, ali se nije pojavljivao.

Nakon više od sat vremena ogrnula sam bade mantil i sišla do restorana, a kada sam sišla …

Nakon više od sat vremena ogrnula sam bade mantil i sišla do restorana, a kada sam sišla njega nije bilo.

Pitala sam konobare da li je ostavio neku poruku, a oni su mi tada rekli da je sve što je ostavio račun od 118 eura, te da je rekao da ću sve ja platiti. Koji debil, morala sam založiti mobitel i tek sutra sam otišla da platim. Morala sam zvati i taxi, ukupno me sve koštalo skoro 150 eura. Naravno zvala sam ga da mi objasni, a on mi je rekao da sam DROCA I SPONZORUŠA i da sam tako nešto i zaslužila, ako ne i gore.

Debil, misli da mu se upucajem zbog toga što je bogat, a ne zna da mi se stvarno sviđa i da mi njegov novac apsulutno ništa ne znači, ono dobro je da momak ima novca, da vozi dobar auto, ali nije presudno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!