Nakit koji je “IN” ovog ljeta
June 15, 2024

Nakit koji je “IN” ovog ljeta

2 min read

Ako ste mislili da su se dosad već u modu vratili svi trendovi iz 90-ih vrijedni spomena, prevarili ste se.

Ovog ljeta gotovo svi trendi komadi nakita inspirirani su upravo modom iz tog desetljeća prošlog stoljeća i pitamo se kako su neki od njih do sada uspjeli proći “ispod radara”. Neki su već i ranije bili “in”, a o kojim je točno trendovima u nakitu riječ, otkrivamo u nastavku. Samo ćemo reći da ste ih sve već nosile i u djetinjstvu.

Školjke

Ovaj tipični suvenir s ljetovanja sada je dobio modni status i samo jedan komada nakita od školjki ili s privjescima u obliku školjki osigurat će vam trendi izgled preko ljeta.

Narukvice za gležanj

Vrijeme je da se ponovo zaljubite u ovaj komad nakita koji ste vjerojatno posljednji put nosile kada ste bile djevojčice, a nadamo se da će sada, zahvaljujući velikoj popularnosti, dobiti i adekvatan naziv na hrvatskom.

Voće

Motivi sočnog voća ovog ljeta nisu ukrasili samo haljine i suknje. Voće je poželjno i na naušnicama, narukvicama i ogrlicama, a jedan takav komad nakita podići će svaki vaš ljetni stajling.

Chokeri

Iako su svoj modni vrhunac (nakon 90-ih) proživjele prije par godina, choker ogrlice u modu se vraćaju svakog ljeta, pa ih slobodno možete nositi i ovog.

Personalizirano

Ogrlice s imenom, kakvu je Carrie nosila u seriji Seks i grad, ponovo su u modi i to već nekoliko sezona te su još jedan komad nakita koji ćete viđati često preko ljeta. Ako niste ljubiteljica ogrlica, trend možete popratiti i s bilo kojim drugim personaliziranim komadom nakita.

Prozirno

Uz prozirne haljine, cipele i torbe, sada se u modu vratio i transparentni nakit. Načinjen uglavnom od plastike i u raznim bojama, i ovakav nakit vraća nas u djetinjstvo, no više nije rezerviran samo za djevojčice.

Index.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!