NAKON POSETE CENTRA ZA SOCIJALNI RAD Evo šta se trenutno dešava sa sinom Dragane Mitar: Otac ga odveo kod lekara
April 17, 2024

NAKON POSETE CENTRA ZA SOCIJALNI RAD Evo šta se trenutno dešava sa sinom Dragane Mitar: Otac ga odveo kod lekara

2 min read

Nakon što su juče, 11. decembra, na vrata roditelja Dragane Mitar zakucali radnici Centra za socijalni rad Beograd, Jadranka Mitar je otkrila gde se trenutno nalazi i šta radi mali Jovan.

Draganina majka Jadranka kaže da je maleni Jovan još uvek kod njih.

Dete je kod babe i dede srećno – rekla je Jadranka.

Jadranka je rekla da unuk trenutno ima problema sa virusom, ali da se nada da će od ponedeljka ponovo krenuti u vrtić.

– On je srećan, malo je bolestan imao je ovih dana temperaturu, ali već je bolje eto dva dana već nema. Nadam se da će od ponedeljka ponovo krenuti u vrtić – otkrila je Jovanova baka.

Ona je ispričala i da Siniša uredno viđa svog sina, a da su se otac i sin poslednji put videli pre dva dana.

– Mučio ga neki virus, kao i mnogu decu poslednjih dana. Imao je temperaturu par dana, a kod lekara je bio sa ocem Sinišom i dedom. Tako je on zahtevao, on je želeo samo sa njima da ide – otkrila je Jasmina, a ovu priču potvrdio je i maleni Jovan, koji se uključio u razgovor.

Podsetimo, službenici iz Centra za sociljalni rad su juče posetili Draganine roditelje koji čuvaju malog Jovana dok mu je majka u Zadruzi, a sve zbog velikog broja prijava koje su stigle upravo zbog te situacije – Jovan je napolju, a Dragana u rijalitiju.

– Zbog cele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod lekara, jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o detetu, ali će dete i dalje ostati kod babe i dede, jer jer tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnela – rekao  je Matija, Draganin najbolji prijatelj.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!