Nakon raskida: Ermina Pašović u drugom stanju, čeka dijete Baneta Čolaka
May 23, 2024

Nakon raskida: Ermina Pašović u drugom stanju, čeka dijete Baneta Čolaka

2 min read

Ovo je bacanje prašine, Bane voli medijsku pažnju, Ivana je blesava, Ermina je na poligrafu priznala da je sve dogovor. Ovo je budalaština – prokomentarisao je Marko Đedović.

– Meni je Bane sinoć tražio savjet šta da radi. Rekao sam da lažu svi. On kaže da mu se sviđa Ivana. To je rekao Bane. Ermina mi je rekla da je možda trudna, da je možda sa Banetom. Ona je možda trudna žena – ispričao je Lepi Mića.

– To je spomenula Lepom Mići, a ne meni. Još jedna laž – ubacio se Bane.

– Povraćam svaki dan. Nisam uradila test, želim da idem kod ginekologa. Ne bih zadržala dijete, ni slučajno. A možda i ostavim, razmisliću šta bude. Ali neću Čolaku dati nikakvo pravo – rekla je Ermina, a Ivana je sjela i bila snuždena.

– Svaki put sam pazio. Sto posto nije trudna, kao što mogu da tvrdim 95% da napolju nije bila trudna. Ona ne jede ništa po tri dana, popije sedam, osam kafa, popuši paklicu, naravno da povraća. Ako je trudna, biću ponosni tata. Ja nikad nisam za abortus, ali ako ona odluči, njena je odluka. Aminovao bih i jedno i drugo. Ja sam se zaljubio u Ivanu i želim da budem sa njom. Ne zanimaju me ove rijaliti priče – rekao je Čolak.

– Ja ne vjerujem u tu priču. Nemam ja nikakve veze sa tim, neka oni to razriješe – istakla je Ivana.

– Imaću bebisiterku za Esmu – dobacila je Ermina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!