NAKON ŠTO GA JE OSTAVILA, IVANA UZVRAĆA UDARAC ČOLAKU: Moji su mi rekli samo JEDNU stvar, to je bilo DOVOLJNO
May 28, 2024

NAKON ŠTO GA JE OSTAVILA, IVANA UZVRAĆA UDARAC ČOLAKU: Moji su mi rekli samo JEDNU stvar, to je bilo DOVOLJNO

2 min read

Ivana Krunic se ponovo oglasila pa rekla da su je roditelji posavetovali samo jednu stvar, a to je da odgleda sve klipove iz Zadruge.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, juče je Banetu omogućen video-poziv sa Ivanom koja mu je bez dlake na jeziku sve sasula u lice – od toga da je od nje napravio zombija, da je on neko ko svoje devojke teroriše, do toga da je uspeo da je izmanipuliše, što je uvidela tek kada je izašla iz “Zadruge” i pogledala brojne snimke.

FOTO: PRINTSCREEN

Čolak, koji je bio vidno šokiran, posle poziva je shvatio da su Ivani “napunili glavu” roditelji i menadžeri, koji su je posavetovali šta je najbolje za njenu karijeru.

“Morala sam mu po svaku cenu reći svoju odluku, jer ne želim nikoga da zavlačim. Nije mi svejedno, ali znam da sam ispravno postupila! Kada sam izašla uverila sam se u neke činjenice o kojima su mi svi govorili i da su većina stvari koje mi je govorio laž”, započela je Ivana i potom priznala da joj niko nije “punio glavu”, već da su joj roditelji preporučili samo jednu stvar, posle koje ništa nije ostalo isto.

FOTO: PRINTSCREEN

“Iskreno sam ga volela i verovala u našu ljubav, ali sad vidim da sam volela nekoga ko nije takav kako sam ga ja unutra videla. Moji mi ništa nisu rekli, samo su mi preporučili da pogledam klipove od početka “Zadruge 3″ do izlaska. To je bilo dovoljno…”, završila je Ivana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!