Nakon što je Dragana dala Edisu “zeleno svetlo”, žena Zilha ga je jednim potezom zauvek otpisala!
April 19, 2024

Nakon što je Dragana dala Edisu “zeleno svetlo”, žena Zilha ga je jednim potezom zauvek otpisala!

2 min read

Još uvek zakonita supruga Edisa Fetića Eda koji učestvuje u Zadruzi 3 i u transparentnoj je vezi sa Draganom Mitar, lepa Zilha Karišik, napravila je potez kojim je stavila do znanja da je muža izbrisala iz svog života.

Iako Zilha i Edo, nekima poznat i kao “Gospodin Torta”, imaju troje maloletne dece, on je javnosti jasno stavio do znanja da je u vezi sa Draganom Mitar, te da je lepa Zilha njegova prošlost i da se nisu slagali mnogo pre nego što se upustio u vezu sa Mitrovom.

Zilha je na Instagramu pred kraj prošle godine prvo promenila prezime i vratila isto na devojačko, a sada je sa profila obrisala sve fotografije koje je imala sa (bivšim) mužem. Niti jedna nije ostala, a sve se dogodilo dan nakon što je Dragana dala Edisu “odobrenje” da može da flertuje sa kojom god učesnicom Zadruge želi, jer njoj “imponuje kada ima takvog muškarca”, a izjavila je i kako ni bivši nisu uspeli da ih razdvoje.

-Ljubavi, ja te molim, gledaj u svaku, flertuj sa svakom, imaš moje odobrenje. Drago mi je što sam uvela tu trojku, počelo je od Tomovića, od tad su krenuli svi da se mešaju, meni je drago zbog toga, moraš da mi čestitaš… Žao mi je što nismo napolju i što možeš da izje*eš sve te kojima se sviđaš… – rekla je Dragana jasno i glasno u Zadruzi.

– Naši najbitniji u životima, moj muž i njegova žena su nas jurili da nas razdvoje, nisu uspeli. Tako da su nam ovo sve smešne teme, samo nas ojačavate, naše priče će ostati ispod našeg pokrivača – zaključila je.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!