Naš poznati pjevač obolio? Odlazi na duševno liječenje, najbliži u strahu da ne ostane tamo, fanovi u nevjerici
April 23, 2024

Naš poznati pjevač obolio? Odlazi na duševno liječenje, najbliži u strahu da ne ostane tamo, fanovi u nevjerici

2 min read

Nenad Marinković Gastoz odlučio je da konačno prekine sa svim porocima i lošim životnim navikama. Kada se prije nekoliko mjeseci posvetio zdravijem načinu života, potpuno izbacio izlaske i alkohol, mnogi su komentarisali da u tome neće uspjeti. Ipak, on ih je demantovao.

 Sada je riješio da se pozabavi svojim unutrašnjim mirom i otputuje u Peru kod šamana, koji će mu očistiti dušu. Gastozovo nezadovoljstvo traje već godinama, ali je doskora to uspješno sakrivao alkoholom, ludim provodima sa ženama i izlascima. Iako djeluje kao najsrećniji dečko gdje god se pojavi, u stvari je veoma nesrećan, a ni sebi ne umije da objasni koji je razlog takvog njegovog stanja. Noćima ne može da spava, dolaze mu crne misli zbog kojih se satima prevrće po krevetu – kaže izvor.

– Prije nekoliko nedjelja, riješio je da stavi tačku na takvo stanje tijela i uma, pa je kontaktirao sa prijateljem iz Francuske, koji mu je tokom prethodnih godina u nekoliko navrata pričao o čišćenju duše i šamanima iz Južne Amerike koji su mnogima pomogli – kaže izvor i otkriva detalje rituala kroz koji će Gastoz morati da prođe kada bude stigao u Peru.

Šamani iz Perua su poznati u svijetu po svojoj nevjerovatnoj sposobnosti da uđu u um čovjeka i potpuno ga isključe iz svijeta za koji zna. Ritual izaziva duboke halucinacije i vizije, budući da se koriste biljke koje sadrže DMT. Pomoću šamanove energije i posebnih biljaka otvara se paralelna svijest za susret sa drugim svjetovima.

– Od pojedinca i njegovog duhovnog stanja zavisi način na koji se komunicira sa njim tokom rituala i koji proces mora da prođe. Sigurno je da će Gastoz doživjeti iskustvo koje će ga potpuno iznenaditi, a iako misli da je to nešto bezazleno, iznenadiće ga ono što će mu se tamo dogoditi – navodi izvor i ističe da Marinković ne žali pare za ovo putovanje, za koje će morati da iskešira oko 15.000 eura.

– Putovanje u Južnu Ameriku nije nimalo jeftino, ali Gastozu to ne predstavlja problem. Pošto planira da u Peruu ostane više od dvije nedjelje, put će ga izaći nešto više od 15.000 eura. On je već izdvojio tu sumu, pronašao je kuću u kojoj će biti i sada čeka da organizuje odmor i nekoliko slobodnih nedjelja. Ne može da dočeka jer u ritualima kroz koje će proći vidi jedinu šansu da se psihički oporavi od svega lošeg što je i prošao posljednjih godina. Uzbuđen je kao malo dijete zbog paralelnih svjetova u koje se ulazi tokom haluciniranja i ne plaši ga proces koji će proći – tvrdi izvor i navodi da su svi iznađeni time što Gastoz prvi put ne želi da mu neko pravi društvo.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!