Naša čuvena pjevačica je unuka baba Vange? A evo šta je ona naslijedila od nje: Samo meni nije prorekla sudbinu
June 24, 2024

Naša čuvena pjevačica je unuka baba Vange? A evo šta je ona naslijedila od nje: Samo meni nije prorekla sudbinu

2 min read

Nekoliko puta je isticala da se o njoj više nagađalo nego što se tačno zna, ali podatak da je unuka čuvene proročice Baba Vange samo odabrani znaju. Tačnije, žena koja je postala svjetski poznata zbog svojih intuitivnih sposobnosti tetka je Danijelom ocu.

Pjevačica za Kurir Stars otkriva po čemu je pamti i kako doživljava slavu svoje babe proročice.  

“Ona je mogla da predvidi kad će se desiti neke radikalne stvari, ali je mi nismo doživljavali na takav način. Tatu sam stalno zapitkivala da mi kaže da li je možda baka nešto rekla za nas, a on nam je u šali uvijek govorio samo to da ćemo moja sestra i ja biti srećne. Zapravo, mi i jesmo srećne. Inače, tata je taj koji je pobijao sve što je baka govorila i nije vjerovao, iako je ona pogađala. Svakako o njoj ne pričamo kao o proročici”, ističe Danijela, koja je prije nekoliko mjeseci kupila stan u Beogradu na vodi.

Iako joj popularna proročica nije rođena baka, sigurna je da je od nje naslijedila snažnu intuiciju.

“Ranije sam mogla da predosjetim neke stvari. Definitivno imam jaku intuiciju, toliko da se moje drugarice često začude koliko je izražena. To mi mnogo znači u mom poslu jer uvijek znam da li će nešto biti u redu ili ne. Ipak, nisam nikad htjela preozbiljno da pričam o tome”, kaže pjevačica, i otkriva koliko je zapravo bila bliska s Baba Vangom.

“Čuvala je mene i sestru kad smo bile male, ali se ne sjećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao na proročicu”, dodaje Danijela i navodi da se njenoj porodici ne bi dopalo da ih pusti u javnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!