Nataša uradila test za trudnoću, pa šokirala kad je izgovorila ime čoveka koji je mogao biti tata
April 21, 2024

Nataša uradila test za trudnoću, pa šokirala kad je izgovorila ime čoveka koji je mogao biti tata

2 min read

 Da li si se razočarala kada si saznala da nisi trudna i otkud u celoj priči Amar Gile? – glasilo je pitanje novinara.

– Naravno da mi nije žao. Ovde sam se totalno poremetila. Ciklus mi kasni, bubuljice su me spopale. Ne znam šta mi se desilo, ceo dan jedem, nije mi dobro. Morala sam na neki način da to proverim, da vidim o čemu se radi. Dalila je bila tu sa mnom kad sam radila test, meni je stvarno laknulo mi je kad sam videla da nisam. Kad je bila reč o tom testu, povezali su me sa njim, da li to ima veze sa njim. Ta priča se vrti i dalje. Zadrugari pričaju da sam izmislila poznanstvo s njim…- rekla je Nataša u emisiji “Pitanja novinara”.

Nataša Radan

Nataša Radan, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kako je Nataša negirala da je spominjala pevača u tom kontekstu, novinar je Nataši citirao šta je ona u nekom trenutku izgovorila.

– Nataša, prošaputala si: “On je verovatno potencijalni tata”,  Rekla si Nini: “Za Amara, rekla sam bubnjarki šta da mu napiše, samp hoću da znam da je sa njegove strane sve u redu” – podsetio je novinar zadrugarku.

– Nisam to rekla, mislila sam na jednu drugu osobu. Što se tiče bubnjarke, rekla sam da hoću da to reši napolju, pa sam joj rekla šta da kaže. To što su spajali njega i mene nije bilo potrebe za tim, on nije u rijalitiju – rekla je Nataša.

Amar Gile

Amar Gile, Foto: Nikola Tomić

– Iskreno nisam u toku ove priče, ali ovo mi je rekla. Ali, ja sam totalno neutralna, niti znam ko znam ko je Amar, ja sam shvatila to je momak koji nju čeka – rekla je Nina.

Šta je sve Nataša rekla o trudnoć i Amar Gilu pogledajte u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!