NE LIJE SAMO ČOLAK LAŽNE SUZE, NEGO I IVA! Grgurićeva napravila FEŠTU za stolom, isplivale tajne, pa se POKAJALA (VIDEO)
April 23, 2024

NE LIJE SAMO ČOLAK LAŽNE SUZE, NEGO I IVA! Grgurićeva napravila FEŠTU za stolom, isplivale tajne, pa se POKAJALA (VIDEO)

2 min read

Iva Grguric  počela je da iznosi detalje o zadrugarkama, čime je napravila haos u rijalitiju.

Prva joj se suprotstavila Tara Simov, pa su cimerke skočile na stolice i zanele se u svađi.

“Meni je najmanji problem da je iznapušavam, da bi ona ispričala. Ja ću svoju priču reći, ali ne mogu da tvrdim da ću ispričati svaki detalj. Ja sam kod Mine u stanu bila 3 ili 4 puta, jednom sam bila sa Anom, popile kafu i otišle za Novi Sad. Sad se vraćam na ono što je Iva rekla, samo je molim da mi ne upada u reč, da bih ispričala sve”, započela je Tara.

FOTO: PRINTSCREEN

“Kada je Mensur napucao Baneta, mi smo se šetale i ona mi je ispričala celu priču. Ja to nikada nisam rekla, ovako mi je rekla… Ona je rekla da bi mogla izreći mnogo toga”, ubacila se Grgurićeva.

Filip je kasnije došao do Ive i vikao na nju, jer smatra da nema pravo da iznosi stvari o Ani Korać, Mini Vrbaški i Tari Simov.

FOTO: PRINTSCREEN

“Ana je ovde govorila da je Mina o njoj govorila razne gluposti, da je Mina pričala da je Mina govorila da se bavi raznim poslovima. Ja nisam rekla da je 100 posto tačno. Nisam ništa ja spominjala. Mina je ustala i rekla da je istina da neće komentarisati neke učesnike, jer je imala probleme sa nekim ljudima. David je iza mene bio i pitao Anu da li aludira na nju, ja sam se nadovezala na Minin komentar. Meni su govorili da pušim dedina j*ja! Pusti me na miru”, urlala je Iva, pokušavajući da zaplače pred Filipom.

“Jao, ti sad kao plačeš i ispada da te ja napadam!”, raskrinkao je Filip Ivu, koja je iste sekunde prestala da plače, kada je zadrugar uočio da su suze lažne.

FOTO: PRINTSCREEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!