“Ne mogu ja da kleknem, Luna je to već uradila u Zadruzi”: Kija žestoko odgovorila Đoletu Đoganiju
April 24, 2024

“Ne mogu ja da kleknem, Luna je to već uradila u Zadruzi”: Kija žestoko odgovorila Đoletu Đoganiju

2 min read

Kija Kockar žestoko je odgovorila na komentar Đoleta Đoganija da bi trebalo da klekne pred Lunom jer njoj može da zahvali što sad zarađuje i lepo živ.

Kockareva je bez dlake na jeziku odgovorila na ove Đoletove reči.

Đole Đogani

Đole Đogani, Foto: A. Nalbantjan

– Čitala sam to o njenoj pesmi, autoru i ostalim stvarima po medijima, vidim i da se nešto poredi sa Cecinom ćerkom, ali ne bih zalazila u detalje odnosa Cece i ove porodice… Lunu svakako ne treba potcenjivati, neka devojka pokuša, možda i napravi nešto, mene svakako ne ugrožava. A što se tiče talenta, ima i gorih od nje. Da je odlučila da se bavi muzikom, da nije ušla u Zadrugu 2, već se sklonila godinu dana, to bi bio pun pogodak. Ovim učešćem u zadruzi 2 samo se još više srozala i meni je veoma žao zbog toga. Ajde što je sama sebe srozala, nego što su i njeni bližnji uticali na to kako je sada ljudi vide, odnosno što je ne vole – rekla je Kija, pa nastavila.

Luna Đogani, Marko Miljković, Port

Luna, Foto: ATA Images

– Priča se da je obolela, nisam doktor, ne mogu da dajem dijagnozu, ali iskreno ne verujem u to. Veoma brzo se oporavila kada je dobila keš i ušla u stan, tako da sve te glupe priče o patnji, nervnim slomovima, ludilu i tome nekom drugom može da priča.

Kristina Kija Kockar

Kija, Foto: Nikola Tomić

– Ne mogu ja nikako da kleknem, Luna je to već uradila na stepenicama u Zadruzi. Znači, nije na meni da to radim kada je ona već sve uradila. Ko god priča sa sam ja njoj uništila život jeste sujetan i neostvaren. Luni nisam nikog otela, niti sam joj nešto nažao učinila. A mogla sam da sam htela… Ne znaju oni mene, zna me Slobodan, zato i ćuti i ne komentariše me. Što se tiče uništenja njenog života, neka se jave njihovom bivšem nesuđenom zetu – kaže Kija i objašnjava zašto se ošišala:

Zadruga 2, Žurka, Pink Šimanovci

Sloba, Foto: Nikola Tomić

– Odsekla sam kosu i loše ljude, loše stvari u mom životu. Počev od mog bivšeg muža, preko nekih prijatelja i saradnika do nekih nebitnih ljudi. Svi nose neke predugačke frizure, a leto je, volim kratku kosu i odlično se osećam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!