“Ne nastupam iz privatnih razloga”: Kija objasnila zbog čega se povukla
May 28, 2024

“Ne nastupam iz privatnih razloga”: Kija objasnila zbog čega se povukla

2 min read

Ovo pitanje Kiji je jedan obožavalac postavio direktno na Instagramu, na šta je ona odgovorila kako su u pitanju privatni razlozi i mnoge ovim zabrinula. Međutim, razloga za brigu nema jer, kako nam je rekla, sve je u najboljem redu.

– Živim život. Imala sam odmor, pa se nažalost desila tragedija sa Gruom, pa sam ponovo otišla na odmor, pa se vratila i odlučila da malo živim život. Da se vidim sa prijateljima, porodicom, normalno jedem i spavam, usput da radim na novoj pesmi i spotu, a ne da jurcam. Slave i novca mi ne fali, ali mi je falilo sna, mira i kilograma. Sve sam to vratila, pa se uskoro vraćam – objasnila je Kija za Telegraf JETSET.

Kija Kockar

Pitanje za Kiju, i njen odgovor/Printskrin: Instagram/kijakockar

Podsetimo, pre 24 časa na studio producentske kuće FM Play koja na čelu sa Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem stoji iza svih Kijinih pesama bačena je bomba, što je Kija prokomentarisala rečenicom da je “estrada postala ratno bojište”.

– Onaj ko je to uradio se opasno za*ebao. Ne znam da li je neko greškom to uradio, pošto pored ima još jedan studio, ali svakako su poslali nekog ko je amater. Sumnjam na jednu osobu, svi mi imamo teorije šta i kako. Ljudi nisu normalni. Ne tvrdim, jer ne znam, ali će svakako policija uraditi šta treba i nadam se da će uhvatiti krivca. Ne znam šta se ovo dešava, estrada je postala ratno bojište – izjavila je Kija za naš portal nakon nemilog događaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!