“Ne želim da je viđam!” Suzanin sin se oglasio nakon priče da se preselila kod Mikija
April 24, 2024

“Ne želim da je viđam!” Suzanin sin se oglasio nakon priče da se preselila kod Mikija

2 min read

Sin Suzane Perović, Nikola navodno je izjavio da ne zna šta njegova majka ponovo radi sa Mikijem, kao i da ga ona više ne zanima.

On je navodno priznao i da ga majka strašno nervira, te da više nema želju da je viđa.

– Ja nemam pojma ništa, ni šta Suzana radi, ni šta Miki radi, niti me to zanima. Ja Suzanu ne viđam uopšte, niti želim da je viđam. Ona je odrasla žena, neka sama brine o svom životu, šta mene pitate o njoj, ona me ne zanima – besneo je Suzanin sin, pa otkrio da ga Suzanini i Mikijevi planovi ne interesuju i da, prema njegovim saznanjima, još nije otišla za stalno u Kupinovo.

Suzana Perović

Suzana Perović, Foto: Nikola Tomić

– Ono što znam jeste da se nije odselila kod njega u Kupinovo jer u petak, kad sam svratio do kuće da uzmem nešto za put, video sam da je tamo spavala, što znači da se još nije preselila kod Mikija.Strašno me nervira Suzana i ta priča o njoj i što sam ja u to upetljan. Je l’ se pomirila sa Mikijem, boli me uvo i da se čuju i da se ne čuju. Pa, imam i ja valjda život, a ne samo da se sve vrti oko nje –izjavio je Nikola, pa dodao:

Miki Djuricic

Miki Đuričić, Foto: A. Nalbantjan

– Ne živim više s njima, ja sam samostalan i Suzanin život me ne zanima. Što se mene tiče neka radi šta hoće i s kim hoće, samo mene da pusti na miru. Dokle više priča o Suzani i Mikiju, muka mi je, bre, više od njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!