“NEZANIMLJIVA I NEKREATIVNA!” LEPA BRENA IZNIJELA JASAN SUD O KONSTRAKTI:1rečenicom otkrila šta misli o ovom takmičenju
December 10, 2023

“NEZANIMLJIVA I NEKREATIVNA!” LEPA BRENA IZNIJELA JASAN SUD O KONSTRAKTI:1rečenicom otkrila šta misli o ovom takmičenju

3 min read

Vokal Lepa Brena odmah je pobjedila cijelu Jugoslaviju kada je sjajni voditelj Milovan Ilić Minimax u svojoj TV emisiji isporučio njenu i “Sweet Sin” snimku “Čačak, Čačak” i prisustvo Ane Đurić na “Euroviziji”. ’22” uz melodiju “In Corpore Sano” najbolja zvijezda ljudi prethodne države pomogla nam je da se prisjetimo svojih početaka.

– Moram priznati da nisam gledao opoziciju za “Pjesmu Eurovizije”, a znate zašto? Sva dosadašnja rivalstva u zadnjih 7,8 godina bila su zapravo umjetnički zamorna, nekreativna, ništa se nije dogodilo. Doista, čak ni one melodije koje su postigle nekoliko ishoda na “Euroviziji” nisu one koje bi vas iznutra pokrenule. Ipak, Konstrakta me zaintrigirala, s obzirom na to da se tako nježni melodični tremor nije javljao dugo. Izuzetno sam ispunjena, jer sam dugo bila u dami i o kojoj su različiti kliničari, sociolozi i tako dalje ponudili stajališta, da pojedinci žele raspravljati o glazbi. Publika može odgovoriti na inventivne melodije kao što je ova i pregledati svako slovo u njoj. Vjerujem da bi melodija, da potakne entuzijastične odgovore, trebala biti fascinantna, a kada sam shvatio koliki je interes publike i medija, također sam obratio pažnju na “In Corpore Sano” i ovo mi se svidjelo iz razloga što sam je uistinu jedinstven. Bez obzira na njezinu situaciju u Europi, ova melodija će ostati u sjećanju na temelju toga da je napravila najveću eksploziju na cijeloj ex-jugoslavenskoj sceni u posljednjih 20 godina – rekla je Brena, koja je upitana može li prosperitet Konstrakta biti sugestivan od njezinih prethodnih, s obzirom da su njih dvije postale zvijezde u 24 sata.

– Zasigurno, kada sam vidio kako su se mediji posvađali oko melodije, pomoglo mi je da se prisjetim vremena prije 40 godina, kada je “Čačak, Čačak” izazivao melodijski potres, a čuje se i danas. Uz to, sve mi je pomoglo da se prisjetim pjesme “Skromniji, cijeli, manji” Corneliusa Bate Kovača i Marine Tucaković, s kojom sam se borio na Jugoviziji 1983., ali nismo se dosjetili kako ići na Euroviziju. Neki glazbeni stručnjaci u to vrijeme nisu mogli priznati pop sa komponentama ljudi. To je bila primarna takva melodija u našem narodu, i još uvijek je hit, a samo desetljeće nakon što je takav ton napravljen na planeti. Konstrakta je melodija također jedinstvena, inventivna, ima vrhunsku notu, ali je pitka i bliska individualcima – rekla je zvijezda kvartovskih medija, koju su potom upitali na koji način je naišla na sada kliknu strofu “zanatlija treba biti zdrav “, s obzirom na način na koji je poznata kao netko tko se bavi njezinom dobrobiti.

– Taj dio Ugovora bit će opozvan i služit će se kao svojevrsni moto. Teme pametne dijete, aktivnog rada, mentalnog resetiranja značajne su za svakog pojedinca jer bi svi trebali biti zdravi, a posebno stručnjaci. U velikom vremenu, principi su praktički jednaki u sportu da biste ostali u formi: trebate se usredotočiti na opstanak i wellness, a uz to biti savršen u svom umu birati sjajne melodije za svoju publiku – razjasnila je Brena i otkrila kako je traži da ostane zdrav, ali osim toga ima li čvrstu dušu u čvrstom tijelu, ili obrnuto.

– U slučaju da ne vježbate, ne vodite računa o režimu prehrane, al * oholu i životnim sklonostima, tijelo će vam dati rezultate koji vam se neće svidjeti. Koliko god bili oprezni, neka bude tako. S 25 godina nije teško biti zdrav, divan i atraktivan, ali kad navršiš četrdesetu, pa u tom trenutku tek 50, onda je to prava disciplina igre. Nema nikakve razlike pod pretpostavkom da postoji čvrst mozak u zdravom tijelu ili zdravo tijelo u čvrstoj psihi, budući da je bitno nositi se sa svime. Do pedesetih možete prikriti šminku i nemirne večeri uz kozmetiku i užasnu osobu pod pretpostavkom da je imate, no nakon pedesete sve bi trebalo biti vidljivo. Trebali biste također uzeti u obzir što pijete i jedete, s obrazloženjem da vaše tijelo nije kanta za smeće. Ono što je izvrsno treba biti vidljivo kroz vaše tijelo, dušu i energiju – rekla je Brena koja je na kraju poželjela puno sreće Ani Đurić u Torinu:

– Mi u cjelini volimo Konstrakt i trebamo ga kao cjelinu da bi bio senzacionalan i uspio

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!