NIKAD NEĆETE POGODITI KO JE DJEVOJČICA SA SLIKE: Danas je bomba, evo kako izgleda
December 10, 2023

NIKAD NEĆETE POGODITI KO JE DJEVOJČICA SA SLIKE: Danas je bomba, evo kako izgleda

2 min read

Popularna pjevačica otkako se pojavila na regionalnoj javnoj sceni važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih dama, a taj epitet nosi i danas.

Na stasu bi mogle da joj pozavide i tinejdžerke, a ona svoje tijelo u 43. godini pokazuje, te ne čudi što jači pol ne može da joj odoli

Ona je na društvenim mrežama veoma aktivna, a nedavno je podelila fotografiju iz detinjstva. U pitanju je Ivana Stamenković Sindi, najpoznatija kao članica grupe Models.

Sindi je pozirala sa roditeljima, a mnogi nisu ni naslutili da je djevojčica sa slike upravo ona.

Podsjetimo, kada je na poslovnom planu sve bilo na zadovoljavajućem nivou, Ivana je poželjela da se ostvari u ulozi majke.

Zaljubila se, a potom i suprugu podarila ćerku. Međutim, taj brak je bio izuzetno komplikovan, te su se brzo i razišli.

https://www.instagram.com/p/CdvWQf9sFsl/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a6c06139-fd44-4a2a-8514-8b39e3da4f5f

– Ne pamtim godine najbolje, ne sećam se ni kad sam se udala. Tada sam imala 26 godina, vratila sam se iz inostranstva. Muž je četiri godine bio mlađi, nije imao profesiju, a ni iskustvo. Zabavljali smo se pet godina, a u braku smo bili vrlo kratko. Nisam ja tu nešto birala, samo sam se zaljubila. Brak je trajao jednu godinu, a razvod pet jer smo se sudili za starateljstvo nad djetetom – ispričala je nekadašnja članica grupe Models.

3150531-sindi-ff
Inače, pored toga što je žarila i palila u grupi, šukalo se da su zbog Sindi muškarci sjekli vene. Uroš Ćertić prije pet godina navodno je pokušao je da se ubije nakon što ga je Sindi istjerala iz stana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!