Njih dve se ne trpe još od Zadruge 2, a sada je Gagi Đogani rekao Maji nešto što će Lunu razljutiti
February 27, 2024

Njih dve se ne trpe još od Zadruge 2, a sada je Gagi Đogani rekao Maji nešto što će Lunu razljutiti

2 min read

S obzirom na to da su Maja Marinković i Luna Đogani u lošim odnosima još od Zadruge 2, zbog Marka Miljkovića, mnogi su očekivali da će Gagi Đogani dolaziti u sukob sa Marinkovićevom, međutim, on je otkrio gledaocima da to od njega ne treba da očekuju, jer je spremno prešao preko svega.

Gagi, Janjuš i Maja sedeli su u dvorištu i pričali o Zadruzi 2 i Zadruzi 3, pre svega o odnosima u obe sezone rijalitija.

– Kako se bude ponela prema meni, i ja ću prema njoj. Šta ja imam sa tim šta je ona imala u Zadruzi 2 sa Lunom ili sa Markom, ja sam se resetovao i ćao. To je zdravo gledanje, ja ću biti ovde deset meseci… – izjavio je Gagi misleći na odnos sa Majom koju je Luna nešto ranije javno isprozivala da je “kleptomanka”, jer stalno nosi njene stvari koje su joj nestale iz Zadruge 2.

Gagi Đogani, Maja Marinković

Gagi i Maja razgovaraju pred ostalima/Printskrin: TV Pink

– Ja sam tvom tati pružio ruku na žurci. Ljudi, ovo je igra – nastavio je, a to je potvrdila i Maja, koja se nadovezala na priču.

– Pitali su me u studiju kakav ću odnos imati sa Gagijem, pošto nisam dobra sa Lunom, rekla sam imam poštovanja prema njemu, može otac da mi bude i zašto bih ja napadala čoveka kad mi ništa nije uradio – izjavila je Maja.

– Jesam li ti pružio ruku na žurci? Jesam li te izljubio? Jesam! Ja rijaliti gledam kao igru – rekao je Gagi.

Pogledajte snimak:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!