OD MAGARCA SAM VEĆI! Nakon saznanja da je Ivana bila intimna sa Janjušem, oglasio se Osman Karić, pa opleo po SNAJKI
April 19, 2024

OD MAGARCA SAM VEĆI! Nakon saznanja da je Ivana bila intimna sa Janjušem, oglasio se Osman Karić, pa opleo po SNAJKI

1 min read

Danas su zadrugari imali priliku da vide da su Ivana Šopić i Marko Janjušević Janjuš bili veoma intimni pre nekoliko meseci, a povodom toga se oglasio Osman Karić jer je njegov sin u vezi sa Ivanom.

FOTO: PRINTSCREEN

Stefan Karić se zbog ovoga potpuno slomio, pa nije izdržao i svojoj devojci je sve prebacio, a njihova svađa trajala je dugo. Sada se oglasio i njegov otac Osman Karić, koji je imao veoma teške reči na račun nesuđene snajke Ivane, ali nije zaobišao i Karićevu bivšu devojku Ivu Grgurić.

“Bože šta vidim, počinjem da se stidim, znao sam ja po nešto, mada skrivali su vešto, klip govori više od reči, temperatura raste kao da sam u peći… Šta cu kući reći? Magarac ja postajem sve veći i veći, prvo Iva, rekla sve a možda nesto i krila, 5% zaljubljjena bila. Sada Šopić… Glava mi ko topić, haubica mala, na delu je pala, Filip, Janjuš, Vlada… Obrao sam bostan sada. Šta će kući reći, od magarca sam veći. U svakoj sam priči drugi ili treći. Pitam sebe da li čovek ovde može nesto prvi da j*be, mada ovde nema takve “trebe” , da je čovek ima samo za sebe ” napisao je Osman na svom Instagram profilu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!