Oglasili se roditelji teško povređene srpske manekenke: Evo u kakvom je zaista stanju Simona
June 24, 2024

Oglasili se roditelji teško povređene srpske manekenke: Evo u kakvom je zaista stanju Simona

2 min read

Američki mediji preneli su informaciju da srpska manekenka Simona Andrejić (25) ne može da hoda, već da je u invalidskim kolicima, nakon teške nesreće koja joj se dogodila tokom vožnje na zip lajnu.

Sve se dogodilo na imanju azijskog milijardera Čina Čua (53), koji je Simonu i još nekolicinu manekenki i prijatelja pozvao na svoje imanje u Vestčesteru, u Njujorku.

Međutim, Simonini roditeljji kažu da je njihova ćerka dobro.

 Simona je sada dobro, ali trenutno ne bih govorila o detaljima njenog stanja. Molim vas da me razumete i zahvalna sam vam na brizi – rekla je Simonina majka Lepa.

Simonin otac Marko, pukovnik i bivši profesor na Vojnoj akademiji u Beogradu, takođe kaže da su informacije koje su preneli strani mediji – netačne.

Simona Andrejic

Simona Andrejic, Foto: Guliver/Noam Galai/Getty Images for UNITAS

– Simona nije u invalidskim kolicima. Živa je i zdrava! Svašta se piše, ali mi ne želimo previše da komentarišemo. Bitno je da je ona dobro, nalazi se u Njujorku i to je sve što vam trenutno mogu reći – kratko je rekao Marko za Alo.

Pogledajte snimak na kojem se vidi kako hitne službe spuštaju Simonu, nakon što je dva sata visila u vazduhu nakon nesreće:

Podsetimo, dva sata nakon nesreće stigle su hitne službe koje su spasile nesrećnu Simonu, a spasioci su utvrdili da je polomila karlicu, i to na nekoliko mesta, ruka joj je hitno ušivena, a potom je helikopterom prebačena u “Yale New Haven” bolnicu, jednu od najpoznatijih u SAD, piše Page Six.

Ču, inače razvedeni biznismen koji ima dvoje dece, a trenutno se zabavlja sa izvesnom Ruskinjom, Simoni je rekao da će se pobrinuti za sve što bude potrebno.

Smestio ju je u hotel sa pet zvezdica i dao joj na korišćenj svoj Rols Rojs, kako bi mogli da je prevoze kod lekara, reko je nekoliko izvora.

Međutim, Ču je Simoni ponudio nagodbu u iznosu od nekoliko hiljada dolara mesečno – u periodu od godinu dana – a izvor kaže da je to za Simonu i u poređenju sa njenom zaradom – sitniš.

Simona Andrejic

Simona Andrejić, Foto: Guliver/Michael Loccisano/Getty Images

Kada nije prihvatila njegovu ponudu, njegov pomoćnik pretio je da će ukinuti medicinsku negu i plaćanje iste, kao i plaćanje hotelskog smeštaja. Simona je nakon pretnji svojom voljom izašla iz hotela.

Ču se nije oglašavao u javnosti, njegov advokat Džon Altoreli nije odgovarao na pozive, a PR je odbio da komentariše.

Njen advokat Salvatore Straculo oglasio se kratkim komentarom:

– Simona ima razarajuće povrede. Ne može da radi i trpi veliki bol. Naknada štete trebalo bi da bude poštena, u okviru zakona.

Inače, Simona Andrejić jedno je od omiljenih lica čuvenih svetskih brendova kao što su Kelvin Klajn, Guči, Dolče Gabana, Dior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!