OGLASIO SE ANDREJ ATIJAS: Lunu ne prepoznajem, Marko nam se ZGADIO! Velika ispovest o Anabeli, Gagiju i njihovom braku
April 16, 2024

OGLASIO SE ANDREJ ATIJAS: Lunu ne prepoznajem, Marko nam se ZGADIO! Velika ispovest o Anabeli, Gagiju i njihovom braku

3 min read

“Da mi je u „Zadruzi 1“ to rekla, rekao bih joj:“Daj mi papire za razvod,odmah bežim!“. Sada je situacija drugačija, tri „Zadruge“ su prošle, video sam kroz šta je sve ona prošla… Nagledao sam se svega, ja sam to najviše upijao,najgori „feedback“ koji je dolazio – dolazio je do mene. Sva sreća, otišao sam na lečenje od mesec dana, očistio sam sebe duhovno i fizički… Podržao sam je, jer bi ona opet to trpela, gledala bi na televiziji, svašta bi se gomilalo.”, rekao je Andrej pa dodao:

“Svi ispadoše cvećke, dobrice, anđeli, svi super, savršena porodica… A nju su uništili. Ona niti radi, niti išta, katastrofa, a sve to samo jer je bila uz svoju ćerku, uz Lunu. Branila je, preko mrtvih prelazila, gazila i svoje principe da bi na kraju osetila nenormalno razočaranje koje i ja sad osećam, iskreno. Potpuno je izdana, ničim izazvana. Ako je iko tu bio toj Luni, to je bila Anabela. Gagija nije bilo nigde! On se tu pojavi kao figura oca, nikada nije dinara za alimentacijudao, nikad ništa nije plaćao.”.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

On ne krije da je Lunino učešće u „Zadruzi“ u velikoj meri narušilo njegov odnos sa Anabelom, od koje se posle svega i razveo.

“Prošli smo kroz pakao, pogotovo jer je ona gazila svoju reč, išla je preko svojih principa. Prva je svoje dete vaspitala da nikada ne bude sa oženjenim muškarcem – kad se to desilo, opet ju je krvnički branila, iako je znala da ide preko svojih načela. To se gomilalo tri godine… Ja sam se razočarao, mogu da mislim tek ona. Svi su se razočarali – i Ilija, a tom Iliji nije Anabela govorila kakav je Marko, već su i drugi sami to videli. Anabela je psihički obolela, sve se to odrazilo na naš brak, to je bio jedan od razloga našeg razvoda. Nisam mogao da je dozovem… Uvek smo Lunu slepompodržavali, bili uz nju, da bi nas na kraju ovako izdala.”

FOTO: PRINTSCREEN PINK

Lunu ne prepoznajem, Marko nam se zgadio.

“Nisam očekivao da će ona, kao iskrena osoba, raditi sve to, ja nju ne prepoznajem.Marko utiče na nju, promenila se mnogo – niti nam je rekla da će da uđe, niti zašto, a sve vreme nam je pričala da je Marko ovakav, onakav, zato nam se i zgadio”, iskren je Andrej, koji o Miljkoviću nema lepo mišljenje.

“Najgore je bilo kada nam je on za svoju slavu rekao:“Ne možete da dođete“. Čoveka samo jednom zoveš na slavu, a on za prvu slavu na koju je trebalo da dođemo rekao je:“Ne možete da dođete, vama je zabranjeno da budete u mojoj kući, niste dobrodošli“. To je poniženje da nema većeg! Onda nas je otpratio sve sa Instagrama, ne znam kakva mu je to glupa fora. Divim se kako tako jedan neinteligentan momak može masu da zaigra, samo mi to nije jasno.”

Kada je o Marku reč, u potpunosti deli mišljenje bivše supruge i smatra da će Luna tek „otvoriti oči“.

FOTO: PRINTSCREEN

“Polako će Luna da vidi da je Anabela u pravu za sve u vezi sa Markom, verujem da će da se otrgne. Ja nju ne prepoznajem, uvek je stajala iza majke, a sada… Gledam je kao tamo neku osobu, baš mi je razočaranje. Mene da pitaš da li bi Luni poželeo onakvog muškarca, ja bih rekao da ne, trudio bih se ja, kao otac, krvnički da ne bude sa takvim čovekom. Markova agresija, ja mislim, ispoljiće se već u „Zadruzi“, svi ćemo biti svedoci toga… Ne znam, uvek mi je bio mutan, nit smrdi, nit miriše. Samo upija informacije, ćuti i preračunava, razmišlja. U tri „Zadruge“ smo videli tri različita čoveka, spreman je na sve. Fuj, ponaša se kao da je on napravio Lunu, stvarno ne znam koja će majka to da podrži.”

Andrej ističe da mu je „zaparalo uši“ to što je Gagi Đogani osudio Anabelin ulazak urijaliti ističući to da ona, kao majka, nije smela da ostavi dvoje dece samo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!