On ima problem sa potencijom, ja to znam iz pouzdanih izvora: Maja udarila na Markovu muškost, a on joj nije ostao dužan
May 28, 2024

On ima problem sa potencijom, ja to znam iz pouzdanih izvora: Maja udarila na Markovu muškost, a on joj nije ostao dužan

1 min read

Nakon te afere, međutim, di-džej iz Brusa riješio je da je ignoriše te uplovi u romansu sa Lunom Đogani, a od tog trenutka, među njima zavladalo je ratno stanje.

Pored brojnih već izrečenih komentara, Maja je tokom gostovanja u jednoj emisiji tako udarila i na Miljkovićevu muškost, te na iznenađenje mnogih istakla da on ima problem sa potencijom.

“Ja to znam iz pouzdanih izvora. Sve to što sam rekla. Puštali su nam snimak njihovog se*sualnog odnosa i naljutili su se. On ima problem. To je sve zabilježeno pred kamerama, pušten je klip koji ih je demantovao. Ja sam ga uvrijedila tim tokom svađe. To je to i nemam šta da dodam dalje. Ne želim da se vraćam na tu temu, ali nisam zadovoljna tim iskustvom sa njim”, ispričala je ona u emisiji “Zadruga – Narod pita”.

Marko joj na ove riječi nije ostao dužan. On je riješio da prokomentariše, ali umoran od rasprava sa njom, izustio je samo:

“Nemam komentar, više puta ispričana priča…” i potpuno se isključio iz te priče. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!