“On je na Luninoj grbači, troši njene pare”: Maja nikad žešće isprozivala Marka Miljkovića (VIDEO)
April 24, 2024

“On je na Luninoj grbači, troši njene pare”: Maja nikad žešće isprozivala Marka Miljkovića (VIDEO)

1 min read

Gostujući u emisiji “Zadruga – narod pita”, 28 je osula paljbu po Marku Miljkoviću. Ona je istakla da je na početku imala dobar odnos s njim, a kasnije da se razočarala u njega.

– Družili smo se. Bio je pažljiv, šetali smo se, vozili smo se čamcem, dok nije pokazao svoje pravo lice. Folirao se i dalje. Onda, jedno veče, desilo se šta se desilo. Malo smo popili. Otpočeli smo vezu, to je kratko trajalo… Moja je greška što sam ga loše procenila. Mislila sam da je normalan dečko. Generalno, ja sam neiskusna devojka, imam pravo da pogrešim. Smatrala sam da je on zreo čovek od 35 godina, da ne menja devojke na jedno veče, da zna šta hoće. On je mene iskoristio, ispao je gad prema meni. Povredio me je – rekla je Maja, koja je u svom izlaganju pomenula i Lunu:

– Sada je on na Luninoj grbači, troši njene pare, ide u Egipat. To je njeno putovanje, ja sve to poštujem. S obzirom da je igrao tako prljavo, da bi došao do svog cilja, nadam se da će nešto u životu da stekne, pa da će on njoj da podari nešto u životu, osim samo te psovke “šutnuču te kao ku*u” i ostale – rekla je Maja.

Pogledajte snimak:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!