ONA JE NOVA VODITELJICA ZADRUGE! Produkcija zvanično potvrdila – neočekivan transfer sa ove televizije!
May 28, 2024

ONA JE NOVA VODITELJICA ZADRUGE! Produkcija zvanično potvrdila – neočekivan transfer sa ove televizije!

1 min read

Veliki šef je najavio da uskoro kreće sa emitovanjem sedma sezona rijaliti programa “Zadruga”. Produkcija sve čuva u strogoj tajnosti i još uvijek nije poznato ko će se sve naći na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Od poznatih lica najavljeno je učešće Mensura Ajdarpašića, Marka Đedovića, Milene Kačavende. Nagradni fond je nikad veći u historiji rijalitija, prvo mjesto će otići kući bogatije za 100.000 eura, dok će drugo, treće i četvrto mjesto osvojiti po 50.000 eura.

Veliki šef je uložio ogromnu sumu novca u renoviranje imanja u Šimanovcima. Nijedna prostorija više neće izgedati isto kao u prethodnim sezonama.

Došlo je do promjene i u voditeljskom sastavu. Od početka sedme sezone program će voditi Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević, Ivana Šopić, Maša Mihailović, a sada je produkcija potvrdila da se ovom timu pridružuje i Ana Radulović.

Ana je vodila emisiju “Narod pita” dok su Darko i Dušica bili na odmoru i odlično se snašla u ovoj ulozi. Publika je pozitivno reagovala i imala samo reči hvale za njen rad, pa je Veliki šef odlučio da joj pruži priliku da bude voditeljica “Elite”.

Ana je radila na RED televiziji kao voditeljica emisije “Pitam za druga”, čije su glavne teme bile dešavanja u “Zadruzi”. Nema sumnje da će se Ana super snaći u “Eliti” s obzirom na to da se već bavila ovom tematikom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!