“Ona je top”: Luna bi volela da snimi duet sa Karleušom, otkrila da li bi pevala sa Kijom i Slobom
May 24, 2024

“Ona je top”: Luna bi volela da snimi duet sa Karleušom, otkrila da li bi pevala sa Kijom i Slobom

2 min read

Pobednica “Zadruge 2” Luna Đogani uveliko radi na muzičkoj karijeri, a uskoro će izbaciti svoju prvu presmu. U intervju za časopis “Stars” ćerka Anabele Atijas pričala je o poslovnim planovima, vezi sa Markom Miljkovićem, a pomenula je Kiju Kockar, Slobu Radanovića, Anastasiju Ražnatović, Jelenu Karleušu.

Na pitanje kako bi reagovala da joj menažder kaže da nastupa sa bivšim dečkom Slobom Radanovićem, Luna je iz topa izjavila:

– Ne bih reagovala. Znate kako, kada je neko ravnodušan, nema emocija, onda ništa nije problem. Iznela bih to kao profesionalac i rado nastupala sa njim. Posao je posao. Sto odsto. On je meni kao svaka druga osoba u životu. Jednostavno, ne osećam ništa. Nikakve emocije – rekla je Luna, i dodaje da joj njen dečko ne bi smetalo ako bi eventualno pevala sa Slobom.

Slobodan Sloba Radanović, Luna Đogani

Sloba Radanović i Luna Đogani Foto: A. Nalbantjan

– On je siguran momak. Siguran je u sebe i u mene, u našu ljubav, i ne bi mi pravio problem. On je baš onako, jedan muškarac kakvog devojka može da poželi. Ne pravi mi scene, nije ljubomoran, baš smo opušteni i uživamo. Nema mesta sujeti, nekim glupostima. On mi je najveća podrška, pored roditelja – navodi Luna, koja dodaje da ne bi imala ništa protiv da peva sa Kijom.

 Ni sa njom ne bih imala problem da pevam. Ja sam profesionalac, verujem da su i oni i da im to ne bi bio problem. To bi bila atrakcija da ona i ja pevamo zajedno – rekla je Luna.

Kristina Kija Kockar, Luna Đogani

Luna Đogani i Kija Kockar Foto: A. Nalbantjan

Na pitanje, ko bolje peva, ona ili Kija, Đoganijeva je rekla sledeće:

– E sad, ne mogu ja to da pričam (smeh). To mora neko drugi da kaže. Kija jeste talentovana, ima super glas, super se ponaša na sceni, u spotovima. Mislim da je dogurala dotle samo zbog sebe. Nebitno je i da li je talentovana, eto, uspela je. I ja joj na tome čestitam – rekla je Luna.

Đoganijeva kaže da joj prija kada je porede sa Anastasijom Ražnatović.

– Prija mi, naravno. Ali nas dve ne možemo da se poredimo. Prvo, svaka ima svoj fazon. Ona ima nenormalan vokal, stvorena je da peva. Ja sam neki drugi stil. Nema tu veze sa vezom – rekla je Luna i navodi da bi volela da snimi duet sa Jelenom Karleušom.

Anastasija Raznatovic, Luna Djogani

Luna Đogani i Anastasija Ražnatović Foto: Nikola Tomić

–  Ona je top. Slušam je odmalena. Ona je jedinstvena, posebna. Obožavam je jer se izdvaja od svih izvođača. Nekako je u mom stilu, bezobrazna, arogantna, drska. Svetski izgleda i najviše bih volela da snimim duet s njom – rekla je Luna o JK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!