Oni su pobednici Paklene Zadrugovizije, a najveće iznenađenje je ko je odneo Fejsbuk pobedu
April 16, 2024

Oni su pobednici Paklene Zadrugovizije, a najveće iznenađenje je ko je odneo Fejsbuk pobedu

2 min read

Trideset zadrugara predvođeno voditeljima Ognjenom Amidžićem i Dušicom Jakovljević bilo je podeljeno na petnaest grupa, a u grupi ih je bilo po dvoje. Ono što je sinoć bilo drugačije jeste da su morali da se nose sa raznim izazovima, u vicu crva, buba i sličnih neprijatnosti.

Pobednike su i u ovoj Zadrugoviziji, možda i najtežoj do sada, birali gledaoci koji su glasali putem SMS poruka i Fejsbuka, ali i predstavnici sedme sile, kao i stručni žiri koji su činili Luna Đogani, Slavica Ćukteraš, Ljupka Stević, Nadežda Biljić i Vuk Mob.

Žiri je odlučio da pobedu u njihovoj kategoriji, ujedno i najvažnijoj, ponese Milan Petković kojeg su izabrali umesto Janjuša, i koji je kao nagradu dobio pravo da na jedan dan poseti porodicu.

– Stvarno… Nemam komentar, nemam šta da kažem. Izvini, Janjuše – rekao je šokirani pobednik koji je završio u suzama.

Za pobednika SMS i Fejsbuk glasanja, što znači da ga je izabrala publika, na iznenađenje i gledalaca i prisutnih u studiju, proglašen je Edis Fetić Edo poznatiji kao “Gospodin Torta” i oženjeni dečko Dragane Mitar, koja je aplaudirala iz bekstejdža.

Edo je na poklon dobio paket i novčanu nagradu od 10.000 dinara, a i sam je bio iznenađen.

– Nisam očekivao ovo! – rekao je.

Tara Simov odnela je pobedu novinarskog dela žirija i istakla kako joj je novčana nagrada najvažnija od svega.

– Prvo ću sve slatko da kupim. Neki šampon zbog crva i nešto slatko. Moraću da razmislim da li ću nešto kupiti Mateji – rekla je Tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!