“Oteo mu je kćerku prije par godina”:Prijatelj muškarca kojeg je ubio Sulejmanović otkrio nove detalje o monstrumu iz Gradačca
May 28, 2024

“Oteo mu je kćerku prije par godina”:
Prijatelj muškarca kojeg je ubio Sulejmanović otkrio nove detalje o monstrumu iz Gradačca

2 min read

Nedavno je mirni Gradačački kraj uzdrmala stravična nesreća koja je napustila broj povrijeđenih i mrtvih, zaprepastivši ovdašnji kraj koji je nevjerovatnom gnusom suočio Nermin Sulejmanović, koji je doveo do smiješnog napada u kojem su smrtno stradala njegova bolja polovina i još dvoje , dok su tri osobe zadobile teške rane.

Nizama Hećimović je primarna žrtva bez krivice, a osim toga i nevjenčana supruga Sulejmanovića. Bez obzira na nju, živote su izgubili i Onder Džengiz i njegovo dijete Denis Džengiz, koji su na svijet donijeli u Tutinu, ali su imali tursko državljanstvo, budući da su kratko vrijeme svog života proveli u Turskoj. Sulejmanović je dodatno povrijedio drugu osobu Ondera Džengiza, Harisa Džengiza. Divlje demonstracije su pogodile i kvartovskog policajca Huseina Kotorića, te Nedima Pamukovića, zemljaka koji je dodatno zadobio rane.

Progresija manipulativnih aktivnosti
A. Bajramović, pratilac porodice Džengiz, otkrio je realnost i podijelio podatke koji rasvjetljavaju temelje ovog pogubnog slučaja. Prema Bajramovićevim slučajevima, Nermin Sulejmanović je dovršio niz manipulativnih aktivnosti, uključujući lažno predstavljanje i pljačku, koje su na kraju završile strašnim divljaštvom. Bajramović tereti da je Sulejmanović iznevjerio maloljetnu djevojčicu Ondera Džengiza, uvjeravajući je da iz kuće svoje porodice uzme ogroman novac.

Porodica Cengiz boravila je u bedi četrnaest dana, ne znajući gde je njihova devojčica. Nakon četrnaest dana, mlada dama se vratila sa skromnijom mjerom novca. Po povratku, njen tata, Onder Džengiz, tražio je da Sulejmanović vrati gotovinu, što je preraslo u ozbiljne borbe koje su konačno dovele do policijskih i sudskih postupaka, pa bismo svi generalno znali za posljednji epilog.

Zgrabio Džingisovu devojku
– Negdje prije dosta vremena, ovaj kreten je zgrabio Cengizovu djevojčicu, koja se u međuvremenu udala za Pazarca. Onda je, u tom trenutku, garantovao maloletnoj dami blistavu budućnost, bla… bla… kako to biva kod maloletnih devojaka. Potom je ubeđuje da uzme 75.000 evra iz kuće i sa tim kešom odlaze u neko mesto u Srbiji. Četrnaest dana bijede u Cengizovoj porodici i nakon toga se gospođica vraća sa 1.000 eura i to je sve. Očigledno, Cengiz ga je tužio i tražio da mu vrati gotovinu, međutim ništa se nije dogodilo. Sud i država nikada nisu zaštitili porodicu Onder, a ta beda je trajala oko osam godina. Ostalo su suptilnosti onoga što se u međuvremenu dogodilo, a evo epiloga koji je danas svima poznat – komponovao A. Bajramović.

Pa je nastavio:

– Džingis je bio generalno odličan čovek, neverovatan ratnik i izuzetno plodan finansijski stručnjak. Jedno vrijeme je živio u Turskoj i na taj način ima tursko državljanstvo. Inače, njegov tata je prvobitno bio iz okoline Tutina – završio je A. Bajramović, komponuje Avaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!