Otkrivena prava pozadina Edinog ulaska u Zadrugu: Plan koji je sklopio sa Draganom Mitar, njegovu ženu sramota svega
May 23, 2024

Otkrivena prava pozadina Edinog ulaska u Zadrugu: Plan koji je sklopio sa Draganom Mitar, njegovu ženu sramota svega

4 min read

Dragana za sebe tvrdi da je brižna majka i da joj je sve krenulo u životu od kada je napustila svog još uvijek zakonitog supruga Sinišu Dragutinovaća, međutim, istina je mnogo drugačija. Ekskluzivno za Republiku.rs oglasio se njen bivši ljubavnik i učesnik “Zadruge”, Pavle Jovanović i otkrio frapantne detalje o Mitrovljevoj, ali i o Edu, njegovoj ženi i Vladimiru Tomoviću.

Kako komentarišeš Draganino raskalašno ponašanje u “Zadruzi”. Da li misliš da joj se Vladimir Tomović zaista sviđa ili je to sve dio njene taktike i dogovora sa Edisom Fetićem, obzirom da je tog istog Vladimira više puta pljuvala?

– Dragana je pokazala svoje pravo lice. Mislim da su se primili i on i ona. Znajući nju, ona radi sve isto kao što je i radila sa mnom. Poenta cijele priče je što je Edo trebao sve pare od ugovora da da Dragani kako bi kupila stan. Prije nego što je Edo trebao da uđe zvao je sticajem okolnosti Draganinog najboljeg druga i povjerio mu se da ne želi da ulazi jer ga je sramota šta ona radi i grli se sa Vladimirom, i baš na dan njegovog ulaska u “Zadrugu” ona se poljubila sa Tomovićem. Siguran sam da to nije dio njihovog dogovora. Vidim i po Edu i Dragani da im se priče ne poklapaju, ne mogu da se dogovore, on šapuće, govori joj u šiframa, a ona ga kao ništa ne razumije – kaže Pavle, pa dodaje:

– Ona je kod Eda imala tu finansijsku sigurnost. On je njoj davao pare, platio joj je spot, djetetov rođendan i finansirao je sve njene hirove. Njoj se nikako ne isplati da se posvađa sa njim jer će ostati bez svega kad izađe napolje. Edo nije htio da uđe od sramote, ali je morao jer je potpisao ugovor.

Kako Edina žena reaguje na sve ovo?

– Njegovu ženu je sramota, ona je mene zvala i rekla kako ju je jako sramota, jer je iz ugledne i imućne porodice i sve ovo joj nije potrebno. Kada je ona saznala za njihovu aferu počele su svađe među njima, ali šta će dalje biti ja ne znam, obzirom da Edo unutra priča jednu pa drugu priču. Njegova žena iskreno ima osjećanja prema njemu, ipak je on otac njene djece.

Šta znaš o pričama da je Vladimir Tomović homos.ksualac?

– Većina tvrdi da su te priče istinite. Meni je Marijana Zonjić potvrdila tu priču, kada joj je Stanija pričala o tome da je sumnjala da je on bis.ksualac.

Da li misliš da je Dragana Mitar nimfomanka?

– Očigledno da jeste čim ovo sve radi. Ovako nešto u životu nisam vidio, katastrofa.

Možeš li da nam otkriješ još neke detalje o Dragani iz vremena kada ste bili u šemi?

– Ona je tada bila potpuno normalna, uopšte nije bila ovakav lik. Ona generalno nije imala nikakav problem sem sa Sinišom. U tom periodu ja sam rekao kako se sve to rješava, kažeš da odlaziš, spakuješ kofere, izađeš iz stana i odeš. Nema tu istjerivanja, pa poslije vidi na sudu šta ćeš da mu uzimaš, šta ćeš da mu naplatiš, a šta ne. Međutim ona tada nije htjela da napusti stan zbog para, a ja nisam htio da finansiram njene hirove, jer jednostavno nisam takav tip dečka, tačnije mogu, ali neću. Ona je to vidjela i ja sam joj rekao da ja tako ne želim da živim.

Misliš li da je slava “udarila u glavu”?

– Ona svakako želi da bude slavna, popularna, da svi o njoj pričaju, a ustvari je napravila kontra efekat. Ni njeni advokati neće više da je brane i zastupaju, pa je Sinišu zvala socijalna služba, u utorak ide tamo, pa će mu vjerovatno i dijete dati. Baba i deda trenutno vode brige o Jovanu i najbolje bi bilo kada bi njima dijete i ostavili, ono bi ga izveli na pravi put.

Možemo li od tebe očekivati ulazak u “Zadrugu 3”?

– Nisam pričao sa produkcijom o tome, ali ako ponude veliku sumu novca što ne bih ušao. Sve ovo mi je generalno dno dna.

Šta misliš o odnosu Dragane i Siniše, da je maltertirao i tukao, da li je to Dragana “naduvala” i izmanipulisala medije?

– Siniša na Draganu ne obraća pažnju ni 5% . Tako se postavio i od njenog izlaska iz “Zadruge”. On se baš zaljubio u djevojku sa kojom se trenutno zabavlja. Ona je zapravo najbolja drugarica moje djevojke, tako da znam sve šta se dešava. Dragana je Sinišu zvala do dana ulaska u rijaliti, slala mu je slike kako je smršala.

– Kada je Siniša ljetos trebao da ide na more, Dragana mu je provalila na mejl i pokušala da mu otkaže Crnu Goru i onda su ljudi kontaktirali Sinišu kako bi vidjeli da li je otkazao ljetovanje i tako je shvatio da mu je ustvari Dragana provalii na mejl. Ona je ta koja je njega uhodila na moru u Budvi, a ne on nju. Da Siniša hoće ona bi se sutra pomirila sa njim – završio je Pavle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!