OVA PRELIJEPA DOKTORICA JE KĆERKA MIRE ŠKORIĆ: Pjevačica zabrinuta objavila njenu sliku, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)
September 29, 2023

OVA PRELIJEPA DOKTORICA JE KĆERKA MIRE ŠKORIĆ: Pjevačica zabrinuta objavila njenu sliku, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

2 min read

Kćerka Mire Škorić radi kao doktorka u kovid bolnici u Batajnici, zbog čega je, kako je pjevačica i ranije isticala, uvijek zabrinuta, te je putem društvenih mreža podijelila Milicinu fotografiju i uputila joj riječi podrške. “Želim ti mirno dežurstvo anđele moj”, napisala je pjevačica. Mira je i ranije isticala koliko je ponosna na kćerku Milicu, koju je dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem. – Najponosnija sam majka na svijetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvijek ja brinem. Sad se viđamo na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, ništa.

Foto:Prinstcreen Instagram Inače, Milica se gotovo nikada nije eksponirala u medijima i javni život je ne zanima, zbog čega malo ko zna kako izgleda nasljednica Mire Škorić, ali mnogi se osim uspješnoj karijeri, dive i njenoj nestvarnoj ljepoti. Škorićeva se nedavno osvrnula i na to koliko je kolega i bliskih ljudi izgubila zbog korone.


Foto:Prinstcreen Instagram – Ja više nemam snage, nemam suza, ne mogu da primim ni lijepu ni tužnu vijest. Ja sam bila slomljena raznoraznim udarcima, od bolesti, gubitka majke, ali ovo što se dešava je pakao. Nosite maske, ja sam tri puta vakcinisana, moje dijete je već u Batajnici treći put po 21 dan, ona je doktor, radi tamo, ja sam odvojena od nje zato što se ona plaši da ne zarazi mene, da se ona ne zarazi iako je ona tamo maksimalno zaštićena, ali nažalost, ono što čujem od nje i gledam nju koliko se bori… Stvarno mislim da ovo neće da stane tek tako i da nema opuštanja. Sa bliskim ljudima se posvađam jer znam sve što se dešava, znam ljude koji su izgubili bitku – rekla je.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!