Ovaj čovjek baš nema obraza: Sloba Radanović pokušava da vrati Lunu! Nakon svega, poslao joj je sramotnu poruku
April 25, 2024

Ovaj čovjek baš nema obraza: Sloba Radanović pokušava da vrati Lunu! Nakon svega, poslao joj je sramotnu poruku

2 min read

On se sada svim silama trudi da rasturi vezu Lune i Marka Miljkovića i da ponovo zavede rijaliti zvijezdu. Luna je poslije “Zadruge 2”, u kojoj je i pobijedila, blokirala Slobu na svim društvenim mrežama, ali i na mobilnom telefonu. Bila je razočarana što je uporno ponavljao da mu ona ništa nije značila. On je u to vrijeme bio sa misicom, a ona sa Markom, pa je odlučila da ga izbriše iz svog života.

Sloba je, međutim, poslije raskida sa Ljubicom počeo da piše Luni sa novog broja telefona, otkriva dobro obaviješten izvor. Prema njegovim riječima, pjevač je tražio od Lune da se vide i porazgovaraju.

“Luna se šokirala kad je vidjela poruku “Hajde da se vidimo, nedostaješ mi”. Nije joj jasno da li zaista želi da je vrati ili sve to radi zbog marketinga, da bi se opet oko njih vrtjela priča u medijima”, priča izvor. 

Komšije su joj javile da su vidjele Slobu u blizini njene zgrade na Novom Beogradu pa je i očigledno kako pjevač ispituje teren.

“Drago mi je što Luna radi na svom izgledu. Lijepa je djevojka, treba da drži do sebe. Njena pjesma fino zvuči. Roditelji su joj imali super karijeru, pa me ne čudi da i ona uspije”, rekao je Sloba, dok pobjednica “Zadruge 2” ponavlja da je on ne zanima: “Mogu da samo kažem da ima najljepši glas na estradi. Što se drugih stvari tiče, ništa me u vezi sa njim ne interesuje!, rekla je Luna. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!