OVAKO IZGLEDA ŽENA S KOJOM JE ŠIJAN PREVARIO GOCU: Bile su prve komšinice i prijateljice, A ONA JOJ JE ZABILA NOŽ U LEĐA
June 15, 2024

OVAKO IZGLEDA ŽENA S KOJOM JE ŠIJAN PREVARIO GOCU: Bile su prve komšinice i prijateljice, A ONA JOJ JE ZABILA NOŽ U LEĐA

2 min read

Pokojni Zoran Šijan je bio magnet za žene i u braku za pjevačicom Gocom Božinovskom dobio je sina Mirka i kćerku Zoranu, a pjevačicu je kik-bokser prevario sa prvom komšinicom i pjevačicinom drugaricom Goranom.

– Ta žena mi je uništila porodicu, cijeli život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vrijeme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvijek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – izjavila je pjevačica jednom prilikom, a prijateljica Goce Božinovske od tada ipak nije u bliskom kontaktu sa pjevačicom.

Prijateljica Goce Božinovske i pevačica bile su prve komšinice i drugarice sve do 1996. godine, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i djecu, kćerku Zoranu i sina Mirka, zbog nje.

Goca se tada sa djecom preselila, a Gorana je Šijanu 1999. godine podarila još jednog nasljednika, koji je rođen samo tri nedelje prije očevog ubistva. Goca nikada nije branila djeci da viđaju svog mlađeg brata, niti je o njemu loše govorila.

Izvor:Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!