OVAKO JE SMRŠALA KOLINDA – DIJETA BOSANSKOG NUTRICIONISTE: Bazira se na 2 namirnice, evo šta je jela svaki dan
February 23, 2024

OVAKO JE SMRŠALA KOLINDA – DIJETA BOSANSKOG NUTRICIONISTE: Bazira se na 2 namirnice, evo šta je jela svaki dan

1 min read

Bivša predsednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uspjela je svoju liniju dovede do savršenstva. Nedavno je na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz Kanade, na kojoj izgleda veoma mlado i svježe. Njena vitka linija zapela je za oko njenim pratiocima, pa su komentari bili više nego pozitivni: “Samo te gledam Kolinda, predivna si žena”, “Koju smo mi prekrasnu i pametnu predsjednicu imali”, “Izgledate predivno”, “Bravo, sve pohvale”, “Gde god dođe, najlepša”, “Lijepo izgledate”, “Lijepa naša”…
Foto:Facebook Inače, Kolinda je navela par puta da praktikuje liposukcijsku dijetu, čiji je autor bosanskohercegovački nutricionista Kenan Mandra. Prema njegovim uputstvima, režim ishrane temelji se na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljenih hidrata iz ishrane, a tokom dijete se preporučuje i izbegavanje polugotovih i rafiniranih proizvoda, što je njoj, očigledno, itekako pošlo za rukom. U to je vrijeme za magazin Gloria otkrila kako joj je najteže pridržavati se dijete kada je na službenim putovanjima.
Foto:Facebook “Tada je najteže jer nemam ni kada ni gdje da vežbam, ali čim se vratim u Hrvatsku, počinje strogi režim te samodisciplina. I vraćam se laganoj mediteranskoj ishrani, koja se bazira na ribi ili pilećem mesu s puno povrća i velikim porcijama salate”, izjavila je.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!