OVO JE SIN ANE BEKUTE KOJEG JE OSTAVILA U DOMU ZA NEZBRINUTU DJECU: Zove se Igor, a tek kad vidite kako izgleda (FOTO)
December 7, 2023

OVO JE SIN ANE BEKUTE KOJEG JE OSTAVILA U DOMU ZA NEZBRINUTU DJECU: Zove se Igor, a tek kad vidite kako izgleda (FOTO)

1 min read

Folk pjevačica Ana Bekuta svog nasljednika Igora Polića rodila je kao gimnazijalka, u 17. godini, a sa velikim bolom donijela je odluku da ga ostavi u domu za nezbrinutu djecu.

Pjevačica je sina rodila u vanbračnoj vezi. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala

I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno boljelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi.

– Poslije strašnih unutrašnjih lomova, smjestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zacjeliti. Smatrali su me glupačom zato što “to” nisam na vrijeme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smiješio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sljedeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko mjeseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo – rekla je Ana za “Kurir” svojevremeno.

ana
Kako je Ana jednom prilikom istakla rođenje Igora ju je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Danas njih dvoje imaju odličan odnos, te Igor mamu redovno podržava na koncertima i nastupima, a evidentno je da jako liče.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!