Ovo niko nije znao? Ispred Gagijevog stana prizor koji slama srca, nije želio Luni još i to da stavlja na teret
June 24, 2024

Ovo niko nije znao? Ispred Gagijevog stana prizor koji slama srca, nije želio Luni još i to da stavlja na teret

1 min read

Gagi Đogani je trenutno učesnik treće sezone rijalitija Zadruga. Međutim, postoji nešto što javnosti nije poznato. Naime, na vratima Gagijevog stana se trenutno nalazi mnoštvo koverata sa neplaćenim računima, da je to naprosto prizor koji slama srce. O komunalijama Đoganija, kako prenose beogradski mediji, niko ne vodi računa, pa će, ako ostane do kraja u rijalitiju, morati znatnu svotu od honorara da izdvoji za to. 

– Dok on izađe, isjeći će mu struju. I ranije je imao dugovanja, a sada nema ko da mu ih plaća. Nije želio Luni još i to da stavi na teret, pa joj ništa nije ni tražio, ali ona sada dosta zarađuje od nastupa, ne bi trebalo da joj je baš toliki problem da pomogne ocu, da ga ne izbace na ulicu – ispričao je izvor.

– Čovjek živi skromno i bitno mu je samo da ima gdje da spava. Niko nije želio da živi iznad tog magacina. Bučno je i prljavo, ali njemu to ne smeta. Gagi je u rijaliti ušao samo da bi zaradio malo pare i stao na noge, jer je vječito u nekim dugovima – zaključio je izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!