Ovo su pobednici Zadrugovizije! Najveće iznenađenje su takmičari koji su trijumfovali u SMS glasanju
April 16, 2024

Ovo su pobednici Zadrugovizije! Najveće iznenađenje su takmičari koji su trijumfovali u SMS glasanju

2 min read

U subotu uveče je u Šimanovcima održana “Zadrugovizija”, a rijaliti učesnici takmičili su se u nekoliko kategorija, kako bi osvojili vredne nagrade.

Pobednike su i u ovoj Zadrugoviziji birali gledaoci koji su glasali putem SMS poruka i Fejsbuka, prvi put i Instagrama, ali i predstavnici sedme sile, kao i stručni žiri koji su činili Dragan Kojić Keba, Jasna Milenković Jami, Nemanja Đerić Đekson, Ljupka Stević i Dejan Milićević.

Žiri je odlučio da pobedu u njihovoj kategoriji, ujedno i najvažnijoj, ponesu Mirko Gavrić i Ivana Krunić koji su se predstavili duetskom numerom “Ko si ti”.

Oni su dobili: 5.000 dinara, dva badementila, dva peškira, dva prekrivača, dve čokolade, paket piva, boks cigareta…

U SMS glasanju trijumfovali su Gagi Đogani i Ermina Pašović koji su se predstavili pesmom grupe Fanki G – Plakati zauvek. Kada su saznali da su pobedili, njih dvoje su se stidljivo poljubili u obraz, a emocije koje očigldedno gaje jedno prema drugom, oduševile su sve.

– Sad treba da ide ona pesma: “Zašto me u obraz ljubiš, neću da mi budeš drug” – prokomentarisala je Dušica njihov poljubac.

Gagi i Ermina su dobili deset hiljada dinara, dva mantila, dva peškira, prekrivač, kozmetiku, boks cigareta, karton piva…

Za pobednika Fejsbuk glasanja izabran je ljubavni par, Tara Simov i Mateja Matijević koji su se predstavili numerom grupe Đogani “Biću poznata”.

Publika na Instagramu najviše je glasala za Ivu Grgurić i Stefana Karića koji su odneli pobedu u ovoj kategoriji. Njih dvoje su izveli numeru “Slučajnost”.

Tokom svog nastupa Iva i Stefan su se poljubili i oduševili milionski auditorijum, kao i fanove koji podržavaju njihovu ljubav.

Nijh dvoje su dobili: dva mantila, dva peškira, prekrivač, obuću, boks cigareta i hiljadu dinara.

Njih dvoje su dobili: dva bademantila, dva peškira, boks cigareta, 1.000 dinara i specijalni poklon od bivše zadrugarke Sanje Stanković – haljinu.Nakon nastupa su dobili veliki aplauz, a na samom kraju pesme Filip je uhvatio Matoru za dojku!



Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!