OVOLIKO LUNA ZARAĐUJE PO NASTUPU: Nakon tvrdnji da peva za 300 evra OGLASIO se njen menadžer pa otkrio TAČNU CIFRU
April 17, 2024

OVOLIKO LUNA ZARAĐUJE PO NASTUPU: Nakon tvrdnji da peva za 300 evra OGLASIO se njen menadžer pa otkrio TAČNU CIFRU

3 min read

Od kako se Anabela Atijas pridružila Luni i Gagiju Đoganiju u „Zadruzi“ danima se pojavljuju priče kako je novac glavni motiv ulaska za njihovu porodicu. Luna je jednom prilikom izjavila da je dužna 25.000 evra napolju, ali nije precizirla za šta. Anabela sa druge strane tvrdi da je pre rijalitija nastupala punom parom i zarađivala novac. Anabelin menadžer Saša se oglasio i rekao pravu istinu.

FOTO: ATA IMAGES

“Ne smem puno da pričam, ali dok smo ona i ja radili pre rijalitija nastupala je non-stop. Sve je išlo kako treba. Skoro je trebala da ima nastup u Ilindenu. Kada god je nastpala klubovi su bili puni i uvek se kupovala karta više. Cena njenog nastupa iznosi od 1.000 do 1.500 evra, zavisi od prostora u kom peva” rekao je menadžer Saša.

Lunin menadžer, Saša Đurić, odlučio je da otkrije da li je tačno da se Đoganijeva zbog karijere zadužila 25.000 evra.

“I ako je bila nešto dužna, ona je to sve do sada kroz nastupe vratila. Njena majka Anabela je u dogovoru sa mnom sve pripremala oko njene karijere kako bi sve bilo na vrhunskom nivou. Pratila je kako svetske zvezde nastupaju i želela da tako i Luna izgleda. Kada je izašla iz „Zadruge“ Luna je sarađivala sa najboljim autorima na ovim prostorima. Sve što je zarađivala ona je uložila u karijeru”,  rekao je Saša i dodao da su morali sve zakazane nastupe da otkažu zbog rijalitija.

FOTO: PRINTSCREEN

“Imala je mnoge zakazane nastupe u narednom periodu, ali smo zbog „Zadruge“ pomerili. Ni ona, ni ja nismo u tom slučaju na gubitku, jer se uvek neko od pevača sa kojim sarađujem nađe kao zamena i svi nastupi se klizno pomere. Dokle god sam morao da ispoštujem ljude za nastupe koji nisu mogli da se otkažu, mi smo pomerali ulazak u „Zadrugu“. Tako je nastupala u Švedskoj u subotu, da bi u nedelju već ušla u rijaliti”, izjavio je Đurić.

Nakon rijalitija i kada se stiša situacija oko korona virusa planira da nastavi da sarađuje sa Lunom.

“Na kraju je njen ulazak u rijaliti bio pravi potez. Pevači i ovako sada ne mogu da nastupaju zbog korona virusa, te tako ona u rijalitiju ima mogućnost da ispromoviše dva dueta, a da pritom ne izgubi napolju nikakav novac od nastupa.

FOTO: PRINTSCREEN

Kada je reč o ceni nastupa Lune Đogani, u medijima se šuškalo da nastupi iznose 3.000 evra, što Saša nije ni potvrdio, a ni demantovao.

“Mi smo išli i na prodaju karata, ali i na ugovorenu cenu. Otprilike je tako neka cena bila, nekad iznad, nekad ispod. Bilo je mnogo sabotiranja i to se zna. Ali ono što mogu da garantujem je da je Luna devojka koja gledamo samo sebe i svoju karijeru. Ulaže koliko god može kako bi bila što kvalitetnija.”

Pevač Đole Đogani odlučio je da demantuje Anabelinog menadžer. On tvrdi da Bukva peva za 300 evra.

FOTO: PRINTSCREEN/NOVO JUTRO

“Anabela samo prodaje priče, a na terenu je potpuno drugačije. Da je dobro zarađivala od nastupa ne bi ona sigurno ušla u rijaliti. Znate li koliki je njen honorar? Ona u Makedoniji nastupa za 300 evra. Ima nastupe, samo da bi se reklo, a cifra uopšte nije velika kao što ona priča”, rekao je Đole Đogani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!