Pakleni dan Lune Đogani: Probudile su me tri užasne vijesti
April 23, 2024

Pakleni dan Lune Đogani: Probudile su me tri užasne vijesti

1 min read

Luna je prisustvovala žurki jedne televizije, gdje su je pripadnici sedme sile pitali za udes, a ona je rekla da joj je bitno da niko nije povrijeđen, kao i da to nije jedina loša vijest koja ju je dočekala tog dana.

– Sačekale su me tri katastrofalne vijesti, jedna od njih je i ta za vezano za Adama. Odmah sam ga pozvala, zabrinula sam se i bitno mi je da je on dobro. Za automobil je manje bitno, to sve može da se riješi – rekla je Luna i otkrila da se Adam osjeća loše zbog svega što se desilo.

– On je onako baš uzrujan i pod stresom i potom mi je rekao da je vozač, ko god to bio, pod dejstvom alkohola, on nije kriv – rekla je Đoganijeva.

Inače, druga vijest je ta da se ubila novinarka Dragana Tripić, od koje se Luna oprostila i na Instagramu, dok se ne zna koja je ta treća vijest. Mada, istog dana, kada se saznalo i za ove dvije vijesti, njena sestra Edita Aradinović privedena na saslušanje u policiji, zbog sumnje da je povezana sa napadom bombon na studio FM Play, a njen otac je u noći između četvrtka i petka fizički napadnut od strane Vladimira Tomovića.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!