PARE STIŽU 13. AVGUSTA, ALI ZVIJEZDE 0VOG PUTA DONOSE JOŠ NEŠTO: Očekuje nas moćan astro period, a ovi znaci će najviše profitirati!
May 23, 2024

PARE STIŽU 13. AVGUSTA, ALI ZVIJEZDE 0VOG PUTA DONOSE JOŠ NEŠTO: Očekuje nas moćan astro period, a ovi znaci će najviše profitirati!

2 min read

Sunce, planeta vitalnosti, nalazi se trenutno u Lavu, gdje će 13. avgusta graditi aspekat (konjukciju) sa Venerom koja se nalazi u istom znaku.

Tranzit Sunca u konjukciji sa Venerom usmjerava pažnju na druženje, zadovoljstvo, kreativnost i finansije. Više ćete cijeniti harmoniju i lakoću.

Lupon

Bićete okruženi divnim ljudima, a imaćete veću mogućnost za zaradu novca.

Moćan datum

  1. august 2023. godine je idealan dan da sebe počastite dobrom frizurom, kupovinom nekog manjeg odjevnog predmeta ili učiniti šta god kako biste se osjećali ljepše i bolje. Ovo je odlično vrijeme za zabavljanje, vjeridbu, brak i poboljšanje ljubavnih odnosa jer bi trebalo da se osjećate ljubaznije i da izgledate se*sualno privlačnije i harizmatičnije.

Sada je vjerovatnije da ćete pronaći bezuslovnu ljubav. Također bi trebalo da budete društveniji i zabavniji. Dakle, ovo je dobro vrijeme za traženje zadovoljstva kroz zabavu, druženje, žurke. Međutim, također je idealno vrijeme za opuštanje sa djecom, sređivanju i uljepšavanju kuće.

Stiže novac
A prije svega ugodite sebi i bavite se svojim aktivnostima. Trebalo bi da osjećate više entuzijazma za umjetničke i kreativne aktivnosti poput muzike, pevanja, plesa, umetnosti ili poezije. Dobar smisao za modu i potraga za jeftinim stvarima čine ovo dobrim vremenom za kupovinu i dekoraciju. Poslovna pitanja i ulaganja u umjetnost i nakit trebalo bi da donesu profit.

Vaša želja za mirom i harmonijom znači da treba da imate dobre prilagođavačke vještine. Lako se možete sprijateljiti i pobijediti neprijatelje. Ali saosjećajna i temperament rizikuju da ugroze vaš postojeći mir. Izazovniji planetarni aspekti mogu izazvati probleme sa pretjeranim uživanjem, ekstravagancijom ili lijenošću.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!