PENTHAUS OD 500.000 EURA! ZAVIRITE U DOM ACE LUKASA: Kad vidite ove prizore NAJEŽIT ĆETE SE, A TEK KUPATILO – u 1 detalj svi gledaju
November 29, 2023

PENTHAUS OD 500.000 EURA! ZAVIRITE U DOM ACE LUKASA: Kad vidite ove prizore NAJEŽIT ĆETE SE, A TEK KUPATILO – u 1 detalj svi gledaju

1 min read

Naime, kako se navodilo oni su u pjevačev stan na Voždovcu došli da mu zaplijene imovinu zbog dugovanja koja pjevač navodno ima već duži vremenski period.

Aca je u jednoj od svojih izjava o ovom incidentu otkrio i da je pozajmio pola miliona eura od Saše Popovića kako bi kupio nekretninu, ali i da ju je isplatio. Sada je otvorio vrata svog doma i pokazao šta se sve u njemu nalazi.

Kod ulaza u stan sa desne strane je ogromna dnevna soba u kojoj Lukas provodi najviše vremena, u jendom dijelu se nalazi bijeli klavir, kao i klavijatura. Kako je Aca ljuibitelj igrca nezaostavni su džojstici i igrice. Sto u dnevnoj sobi izgleda baš kao veliki kofer i daje poseban pečat Lukasovom kutku.

foto: Pink.rs
Svaki detalj je očigledno posebno biran po Acinom ukusu, a ne čudi i što se u dnevnoj sobi nalazi ogroman portret popularnog pjevača. Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene sa svojom djecom, ali i crteže svoje nasljednice Viktorije. U jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspješne karijere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!