Pitanje je DANA- PUTIN0VO STANJE SVE GORE….Otkrivena STRAŠNA ISTINA: Kašlje, gubi kilažu, prekida sastanke..KRAJ JE SVE BLIŽI! (FOTO)
June 18, 2024

Pitanje je DANA- PUTIN0VO STANJE SVE GORE….Otkrivena STRAŠNA ISTINA: Kašlje, gubi kilažu, prekida sastanke..KRAJ JE SVE BLIŽI! (FOTO)

2 min read

Putem nekih izvora i medija, zdravstveno stanje ruskog predsednika Vladimira Putina je svakim dnaom sve gore i gore, a kako neki mediji izveštavaju, pozivajući se na neimenovane izvore u Kremlju, Putin sve češće pati od jako velikih napada kašlja, ima konstante mučnine te je izgubbio apetit. Tvrdi da je i njegova prodoica jako zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje i da je ruski predsednik tokom vikenda bio na temeljitom zdravstvenom pregledu.

Prema Telegram kanalu General SVR, koji već duže vreme tvrdi da Putin boluje od ra ka, ruski predsednik je u poslednje vreme izgubio čak osam kilograma, a dokaz su navodno insajderske informacije iz Kremlja. Na ovome kanalu se isto tako tvrdi da uži krug ljudi u koje Putin ima poverenje je jako zabrinuto da će elita da primijeti njegovu mršavost te uporni kašalj, te da će to videti kao siguran znak pogoršanja zdravstvenog stanja ruskog lidera, te da bi to moglo da dovede do raznih spletki i to radnji iza leđa, koje bi mogle da uzdrmaju iz temelja Putinovu moć, kao i reputaciju.

Tako je prošle sedmice Putin uslikan kako posećuje trupe koje su mobilisane za rat u Ukrajini, a nakon toga od petka do nedelje je samo jednom viđen u javnosti i to na on line sastanku sa Sergejom Nosovim, bivšim guvernerom Magadanske oblasti na dalkeom istoku rusije. Postoje i spekulic da je i ovaj sastanak, kao i u nekim ranijim prilikama, snimljen pre, pa da je pušten kao da se dešava uživo- Kako su preneli ruski mediji, u ponedeljak se Putin bio sastao sa potpredsednikom vlade Dmitrijem Černišenkom, a objavljen je kratak snimak sa tog sastanka, na kojem se, kako tvrde upoznati, videlo da se nekoliko puta zakašljao.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!